Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowe pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, kiedyś pobrałem pliki serwerowe instalka ważyła jakieś 50mb to właśnie jest dziwne a po wypakowaniu 4gb. Ku mojemu zaskoczeniu wszystko działało, czy wie ktoś gdzie je można pobrać? Zależy mi na nich bo mam internet mobilny i mam ograniczony transfer a takie 50mb to nic więc byłoby mi to na rękę.

Z góry dziękuje, pozdrawiam.

Opublikowano

Zapewna bardzo dobra kompresja Win-Rara. Na chwilę obecną najlepsze pliki jakie znam(czyste) http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/ game 34k może i ma kilka dziur ale ładnie się pracuje jak dla mnie na tych plikach. Tutaj masz też pliczki game 40k których nie testowałem ale też czyste http://www.mpcforum.pl/topic/1225410-czyste-server-files-40k-bozo/

CIx1zoG.png

Opublikowano

Mozna inaczej. Jeżeli posiadasz gdzies na komputerze maszyne freebsd to mozesz sobie skonfigurowac, a osobne pliki waza okolo 40 mb jezeli sa dobrze oczyszczone i zapakowane :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Można je wypakować bez freebsd ?

Raczej nie, bo pliki sa we freebsd xD

Można można... 7-zip, gorzej jest ze spakowaniem ich bez linuxa

a zamiast free mogę użyć linuxa opensus?

niestety nie, pozostaje ci VirtualBox itp. oraz wirtualizacja freebsd

Opublikowano

Ale właśnie ja kiedyś miałem takie pliczki które mogłem bez zadnych freebsd tylko bezpośrednio w virtualboxie a te co mi podałeś musze z tym chodzi o to, że mam net mobilny i nie mogę za duzo pobierac a freebsd zajmuje 2gb

Potrzebuję postawić serwer tylko dla mnie góra 2-3 osób do testów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...