Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] lux

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest w mecie, ale jest dobra. Łatwo ją zabić, ale sama też łatwo zabija. Może zmienić team fight ultem. Taka sobie obecnie.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Według mnie jest rewelacyjna. Dobry cd + dmg, możliwość uciszenia dwóch postaci z "Q". Przynajmniej mi się nią bardzo dobrze gra na midzie przeciwko każdej postaci. Polecam :)

Odpiszę w tym poście, aby uniknąć spamu.

2 stuny lux , aha

2 silence lux , aha

Chyba nigdy ją nie grałeś.

Są lepsze postacie ,ale jak ją ogarniasz możesz brać ,lecz większość postaci z nią wygrywa na midzie..

Zasmucę Ciebie, grałam i to nie raz.

Ok, źle ja napisałam, mój błąd, wybacz :D Już poprawiłam.

Opublikowano

Według mnie jest rewelacyjna. Dobry cd + dmg, dwa stuny (czy tam silence). Przynajmniej mi się nią bardzo dobrze gra na midzie przeciwko każdej postaci. Polecam :)

2 stuny lux , aha

2 silence lux , aha

Chyba nigdy ją nie grałeś.

Są lepsze postacie ,ale jak ją ogarniasz możesz brać ,lecz większość postaci z nią wygrywa na midzie..

47990292595971448862.png

Opublikowano

Ja tam ją jak najbardziej polecam:

- klatka

- skillshooty

- slow

- dobry range

- fajna mechanika gry

- tarcza

- dosyć łatwa do ogarnięcia

Co do tego, czy jest mocna.. Może nie jest najmocniejsza, może zjadają ją DPS'i, ale do najchujowszych nie należy, jakiś tam dmg robi, przydatna w teamfightach i co najważniejsze przyjemnie się nią gra ; )

Opublikowano

jako że grałem lux 400 rankedów wypowiem się.
Jeżeli nie trafisz na yasuo/katarine/nidalee Wygrałeś grę ;) (O ile team też coś gra)
Super fajny dmg z e czyli bardzo mocny harass i daleki zasięg który możesz wykorzystać
Q używaj tylko jeżeli masz ganka lub jesteś pewny killa też dobry dmg ale za dużo many na harass - trudniej trafić niż e.
A w bardzo fajnie działa na counter ulty możesz go fajnie użyć na sojusznikach w team fightach

Jak dla mnie bardzo mocny pick.

5435084992.png

Opublikowano

Ja nadal lubię Lux, jest mocna i nie wiem czy jest taka out of meta. Jedynie może przez to, że escape ma słaby na lane. Ale w late? Z takim burstem Q -> E -> R adc/apc leży do tego ulti co około 30s po 900dps+? Po prostu Lux wystarczy wytrzymać do mid/late, farmić pod turretem i nawet głupi roam z ulta dużo daje + jest dobra do steali buffów/drake.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

do 6 lvl nie jest op głownie farmić po 6 mega kozak lecz wygodniej mi się nią gra na suporcie ze względu na klatkę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...