Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam witam przed chwilom grałem orianna i oczywiscie kery kery mam takie rence że jak kata sie tepła do mnie z e to kulka odrazu przyleciała urzywałem orianne od hondy wszyscy pisali ze bol bol gram na bolu moge dostac bana ? nie urzywalem zadnych explojituw

wjub1h.jpg

Opublikowano

ortografia leży. Jeżeli nagrał ktoś to prawd. tak

A jerzeli nie nagarał a zreportuje mnie do rito i to nie jest tylko 1 przywolywacz pewnie inni tez mnie  zreportujo

wjub1h.jpg

Opublikowano

witam witam przed chwilom grałem orianna i oczywiscie kery kery mam takie rence że jak kata sie tepła do mnie z e to kulka odrazu przyleciała urzywałem orianne od hondy wszyscy pisali ze bol bol gram na bolu moge dostac bana ? nie urzywalem zadnych explojituw

Jestes takim idiotą, że az jest mi przykro.

Ale tak, jeżeli zarzucili CI że masz bola, to najprawdopodobniej poleci tickecik a wtedy zajmą się Twoim kontem. Więc raczej perm na 100% ;)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Jestes takim idiotą, że az jest mi przykro.

Ale tak, jeżeli zarzucili CI że masz bola, to najprawdopodobniej poleci tickecik a wtedy zajmą się Twoim kontem. Więc raczej perm na 100% ;)

sam jestes idiotom pewnie nie umiesz wyjsc z bronzu, robie teraz nowe konto bo raczej dostane bana a do chuja ja w tom gre wypierdzielilem z 2kafla

wjub1h.jpg

Opublikowano

sam jestes idiotom pewnie nie umiesz wyjsc z bronzu, robie teraz nowe konto bo raczej dostane bana a do chuja ja w tom gre wypierdzielilem z 2kafla

Za to ty wyszedles z brazu grajac na BoL'u?

Bana bedziesz miec, ale co z tego ze stworzysz nowe konto jak nowe tez zostanie zbanowane podczas gry na BoL'u? Oba konta beda w systemie zgloszen.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Za to ty wyszedles z brazu grajac na BoL'u?

Bana bedziesz miec, ale co z tego ze stworzysz nowe konto jak nowe tez zostanie zbanowane podczas gry na BoL'u? Oba konta beda w systemie zgloszen.

nie wyszedlem z bronzu na bolu tylko z silvera a konto to poprostu kupie nowe i daj mi tu link do systemu zgloszen

wjub1h.jpg

Opublikowano

O ile nie używałeś żadnych exploitów to nie dostaniesz bana.. To że szybko reagowałeś na katy E to w cale nie oznacza że cheatowałeś.. Może grasz jak koreański challenger..

Śpij spokojnie ;)

Opublikowano

O ile nie używałeś żadnych exploitów to nie dostaniesz bana.. To że szybko reagowałeś na katy E to w cale nie oznacza że cheatowałeś.. Może grasz jak koreański challenger..

Śpij spokojnie ;)

Jedyna odpowiedź na którą oczekiwałem. Mam nadzieję że jescze ktoś to potwierdzi.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Logiczne - jak nie używałeś to nic Ci nie zrobią, tymbardziej jesli będzie to pierwsze zgłoszenie z filmem.

Po jednej grze nie udowodnią ci cheatów.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Logiczne - jak nie używałeś to nic Ci nie zrobią, tymbardziej jesli będzie to pierwsze zgłoszenie z filmem.

Po jednej grze nie udowodnią ci cheatów.

Zastanawiam się czy jestes głupia czy masz troszkę 'outdated' info. 

Pozwolę sobie zacytować maila z Riotu który był odpowiedzią na mojego ticketa który zawierał SŁOWNY raport na gracza który używa bola.  

This notification is to indicate that we have received the report of malicious activity and filed it for further review. Any type of exploit used in League of Legends is against our Terms of Use. Due to the sensitive nature of the report we will not be able to provide updates of any players involved.

Co jest ewidentnym dowodem na to, że możliwe, że Riot znalazł już sposób ;)

Opublikowano

Riot nie banuje sobie graczy bez powodu jak np.Grasz z jakimś debilem i on ci napisze że grasz na BoL'u a ty dostajesz odrazu perma. Gdyby tak było to pewnie LoL by upadł(:

Opublikowano

Zastanawiam się czy jestes głupia czy masz troszkę 'outdated' info. 

Pozwolę sobie zacytować maila z Riotu który był odpowiedzią na mojego ticketa który zawierał SŁOWNY raport na gracza który używa bola.  

This notification is to indicate that we have received the report of malicious activity and filed it for further review. Any type of exploit used in League of Legends is against our Terms of Use. Due to the sensitive nature of the report we will not be able to provide updates of any players involved.

Co jest ewidentnym dowodem na to, że możliwe, że Riot znalazł już sposób ;)

Dziękuję, żegnam.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie jest, bo nie wykorzystuje żadnej luki. Teoretycznie możesz injectować cokolwiek do czegokolwiek.

W takim razie nie jest to wykorzystywaniem (Exploitem) luki w zabezpieczeniach programu? :)

To tak jakby powiedzieć, że wbijanie się do Twojego domu z buta jest okej, bo drzwi są, ale to, że nie wytrzymały kopnięcia to już wina Twoja, a nie moja. Przynajmniej tak widzę Waszą logikę. 

Opublikowano

Nie jest, bo nie wykorzystuje żadnej luki. Teoretycznie możesz injectować cokolwiek do czegokolwiek.

Zmienić nazwę dll BoL'a na jakiś niepotrzebny lib z samego lola i gg xD

Opublikowano

W takim razie nie jest to wykorzystywaniem (Exploitem) luki w zabezpieczeniach programu? :)

To tak jakby powiedzieć, że wbijanie się do Twojego domu z buta jest okej, bo drzwi są, ale to, że nie wytrzymały kopnięcia to już wina Twoja, a nie moja. Przynajmniej tak widzę Waszą logikę. 

Nie jest, bo injectowanie nic nie wykorzystuje. Nie da się zabezpieczyć przed injectowaniem

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...