Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dodać na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam serwer survival+gildie, na serwerze gra sporo osób ale część z nich osiągnęła właściwie wszystko i oto do was pytanie: Co dodać aby im się nie nudziło? To jest taka serwerowa elita- wykokszeni w kosmos więc może jakieś turnieje pvp? Zrobiliśmy już arenę pvm ale pomimo tego, że była strasznie trudna to i tak ją zdawali. Nie mamy pomysłu na coś jeszcze, a raczej nie chcę żeby szukali gildii bo z nimi właściwie nikt nie ma szans przez co gra staje się monotonna. Co dodać?

Opublikowano

Witam. Mam serwer survival+gildie, na serwerze gra sporo osób ale część z nich osiągnęła właściwie wszystko i oto do was pytanie: Co dodać aby im się nie nudziło? To jest taka serwerowa elita- wykokszeni w kosmos więc może jakieś turnieje pvp? Zrobiliśmy już arenę pvm ale pomimo tego, że była strasznie trudna to i tak ją zdawali. Nie mamy pomysłu na coś jeszcze, a raczej nie chcę żeby szukali gildii bo z nimi właściwie nikt nie ma szans przez co gra staje się monotonna. Co dodać?

Turnieje pvp, lecz bez nagród. Różnorakie eventy. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@Dziobak_2 nwm, aktualnie pracuję nad "epickimi" przedmiotami których posiadacze będą mieli z nimi jakieś szanse, będzie trudny crafting ich więc może będą mieli co robić :)

Opublikowano

A może zrób po prostu nową edycję? Zacznij od nowa, skoro są tacy " pro elo hajs swag yolo " (w co wątpie, bo pewnie po 2 dniach na hc by zdedali) to daj tryb hard ( plugin extrahardmode czy jakos tak) i takie duperele.

Bez reklam fb

Opublikowano

Zrob im event ox

Dodaj plugin 1vs1 to sie poklepia :D

Poustawiaj od czasu do czasu na mapie skrzynki i podaj ich kordy

rob jakis event zeby byly w nich jakies moby bossy np epicboss

Dodaj mobarene lub sg na serwie :D

Daj ip na pw to ich zjade i po problemie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...