Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis 10 Aplikacji/Gier na Androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wHAHmGy.png

Klawiatura SwiftKey

Klawiatura SwiftKey to inteligentna aplikacja na Androida, zastępująca domyślną klawiaturę ekranową, pozwalająca pisać łatwiej i szybciej. Ta darmowa, wielokrotnie nagradzana aplikacja, oferuje inteligentną autokorektę i przewidywanie następnego słowa w ponad 60 językach. Klawiatura posiada wiele opcji, umożliwiających dostosowanie aplikacji do własnych potrzeb, w tym ponad 30 kolorowych motywów, układów przeznaczonych do wszystkich rozmiarów ekranów i urządzeń, ponad 800 obsługiwanych ikon emoji, funkcję podpowiadania emoji i wiele więcej!

Ic24Pvm.png

Tapatalk

Tapatalk sprawia, że przeglądanie forów na twoim smartfonie/tablecie nigdy nie było łatwiejsze.

Nowa wersja Tapatalka oferuje wsparcie dla smartfonów i tabletów oraz umożliwia nielimitowane udostepnianie zdjęć.

Pozostań w kontakcie z twoimi ulubionymi forami dzięki wielokrotnie nagradzanej aplikacji.

Tapatalk oferuje dostęp do ponad 50 tys. społeczności internetowych przy użyciu przystępnego interfejsu użytkownika.

Nowe funkcjonalności aplikacji sprawiają że czytanie, pisanie postów udostępnianie zdjęć oraz zarządzanie prywatnymi wiadomościami staje się bardzo łatwe!

Tapatalk skupia wiele społeczności o różnych zainteresowaniach począwszy od motoryzacji, rodzicielstwa po ogrodnictwo oraz turystykę - na pewno znajdziesz osoby, które podzielają twoje zainteresowania.

Ic24Pvm.png

Maxthon

Najszybsza i najmądrzejszy mobile web browser / Android . Przeglądarka

zdecydowanie THE BEST!! Ta przeglądarka jest lepsza niż wszystkie inne! Lepiej niż: Dolphin, Opera, Opera Mini itd. Spróbuj, pokochasz go! Joey Czy & Czy! Tak będzie - przez Jose w lutym 2012

Maxthon naprawdę jest najlepszy teraz! Co za zmiana. Ktoś ciężko pracowali, to przeglądarka jest najbardziej niezawodny z mojego wybranego dużo (Google, Yahoo, Bing, firefox, Delfin, Opera i Opera Mini). Robi mi, że szybko z niewielką zamieszania. Imponująca. Podziękowania dla twórców za chęć doprowadzenia tego zmienionego projektu do takiego wniosku szczęśliwe i pomocne. Motorola elektryzować. - Elizabeth, luty 2012

Nie popełnij błędu, z ponad 550 milionów pobrań swojej stronie przeglądarki Maxthon PC wie jak zrobić mobile web trzask. Przeglądarka internetowa Maxthon Mobile na Androida jest pełen ciekawych funkcji takich jak:

Ic24Pvm.png

AirDroid

Zarządzaj w sieci urządzeniami z systemem Android, bezprzewodowo. 

- Nie potrzebujesz kabla USB.

- Nie jest wymagana instalacja sterowników.

- Tylko sieć WiFi lub Internet.

- Typowo sieciowa aplikacja, działa na systemie Windows, Linux, urządzeniach Mac i Chromebook.

Wystarczy, że zainstalujesz aplikację AirDroid na systemie Android, a będziesz mógł korzystać z następujących funkcji na swoim komputerze, odwiedzając wcześniej witrynę web.airdroid.com:

- SMS: wysyłaj i odbieraj wiadomości indywidualne oraz grupowe 

- Aplikacje: importuj i eksportuj pliki .apk.

- Pliki: zarządzaj plikami na systemie Android, przesyłaj je między Androidem a komputerem.

- Zdjęcia: przeglądaj zdjęcia i zarządzaj nimi na systemie Android, przesyłaj je między Androidem a komputerem. 

- Muzyka i Filmy: odtwarzaj muzykę oraz pliki wideo, zarządzaj nimi na systemie Android, przesyłaj je między Androidem a komputerem. 

- Dzwonki: ustaw wybraną muzykę jako dzwonek, eksportuj dowolne dzwonki. 

- Kontakty: przeglądaj i edytuj wszystkie kontakty.

- Zrzuty ekranu: przeglądaj ekrany wyświetlane w czasie rzeczywistym na urządzeniach z systemem Android, zapisuj statyczne zrzuty ekranu (wymagane uprawnienia administratora).

- Aparat: korzystaj zarówno z przedniego, jak i tylnego obiektywu; możliwość obsługi lampy błyskowej.

- URL: kopiuj odsyłacze url na system Android, otwieraj je automatycznie za pomocą mobilnej przeglądarki.

- Schowek: udostępniaj schowek systemu Android na komputerze i na odwrót.

Klient systemu Android oferuje także szereg bardzo użytecznych funkcji, jak udostępnianie łącza WiFi, obsługa menedżera plików, menedżera zadań, itp.

Ic24Pvm.png

AppSales

Opis

Zdobądź najlepsze aplikacje, gry oraz tapety w niższej cenie!

Funkcje:

• Otrzymuj powiadomienia o nowych zniżkach

• Tylko najlepsze aplikacje, gry oraz tapety

• Polub i komentuj zniżki

• Historia ceny

• Lista obserwowanych: otrzymuj powiadomienia o zniżkach wybranych aplikacji

• Wybierz własne filtry (wielkość zniżki, ilość pobrań, kategorie)

• Udostępnij informacje o zniżkach znajomym

• Informuj o innych wersjach (np. darmowe, lite, HD)

• Bezpośrednie linki do strony dewelopera i trailera gry

Uwaga: rzeczywiste ceny mogą się różnić w zależności od lokalizacji, waluty oraz stawki VAT.

AppSales korzysta z serwisu Socialize.

Ic24Pvm.png

mobileMPK

Opis

mobileMPK  to rozkład jazdy komunikacji miejskiej dla największych miast Polski (ponad 50 miast, pełny spis poniżej). Po zainstalowaniu rozkładu aplikacja działa offline i nie wymaga połączenia z Internetem.

Jako pierwsza aplikacja tego typu mobileMPK pozwala pobrać mapę dla całego miasta aby później korzystać z niej offline. Oczywiście można również korzystać z niej onnline.

Najważniejsze funkcje:

* wyszukiwanie połączeń w trybie offline i online 

* pełne rozkłady jazdy w trybie offline

* ulubione przystanki, linie, połączenia

* obsługa grup przystanków

* widgety

* mapa offline i online

* dodawanie rozkładu własnych linii

* wiele miast w jednej aplikacji

* aktualizacja rozkładów z poziomu aplikacji

* tworzenie i edytowanie własnych połączeń w telefonie

Ic24Pvm.png

Viber

Dzięki aplikacji Viber wszyscy na świecie mogą pozostać w kontakcie. Swobodnie. Viber ma już ponad 200 milionów użytkowników, którzy dzwonią oraz wysyłają wiadomości tekstowe, wiadomości wideo i zdjęcia na całym świecie przez sieć Wifi lub 3G - za darmo. Można korzystać z Viber Out, aby tanio dzwonić, na telefony komórkowe i stacjonarne, do osób nieużywających aplikacji Viber. Z Viber'a można korzystać na różnych smartfonach i platformach.

Viber działa na tabletach z systemem Android i został dodatkowo zoptymalizowany pod ich kątem. Używaj Vibera równocześnie na tablecie i telefonie.

W Viber Twój numer telefonu jest Twoim identyfikatorem. Aplikacja synchronizuje się z listą kontaktów Twojego telefonu, automatycznie wykrywając, który z nich korzysta z Viber.

• Bądź w kontakcie ze znajomymi

• Dzwoń za darmo w jakości HD

• Udostępniaj zdjęcia, pliki wideo, wiadomości głosowe, swoją lokalizację oraz naklejki i emotikony

• Twórz grupy obejmujące do 100 kontaktów

• Pobieraj naklejki ze Sticker Market - baw się, wysyłając wiadomości!

• Powiadomienia push zagwarantują, że nigdy nie przegapisz rozmowy, ani wiadomości, nawet gdy Viber będzie wyłączony

• Możliwość zainstalowania aplikacji Viber Desktop na komputerze z systemem Windows oraz na komputerze Mac

Ic24Pvm.png

Spotify

Spotify jest dostępny bezpłatnie na telefony komórkowe i tablety. Słuchaj wybranej muzyki, gdziekolwiek jesteś. 

Dzięki Spotify masz bezpłatny dostęp do świata muzyki. Możesz słuchać muzyki według albumów lub wykonawców albo tworzyć własne playlisty ze swoimi ulubionymi utworami. Chcesz odkryć nową muzykę? Wybierz gotową playlistę odpowiadającą Twojemu nastrojowi lub skorzystaj ze spersonalizowanych rekomendacji.

Słuchaj za darmo na telefonie

• Możesz losowo odtwarzać utwory wybranych wykonawców, wybrane albumy i playlisty.

Słuchaj za darmo na tablecie

• Odtwarzaj utwory, jakie chcesz i kiedy chcesz.

Zalety Spotify Premium

• Odtwarzaj utwory, jakie chcesz i kiedy chcesz na dowolnym urządzeniu — telefonie, tablecie lub komputerze.

• Pobierz muzykę do słuchania w trybie offline.

• Ciesz się dźwiękiem niesamowitej jakości.

• Żadnych reklam – tylko muzyka, nieprzerwanie.

• Bez zobowiązań — z możliwością anulowania subskrypcji w każdej chwili.

Ic24Pvm.png

Atom Launcher

Atom Launcher pozwala łatwo i wygodnie korzystać z Android smartphone. Atom Launcher udostępnia różne usługi, takie jak ustawienia użytkownika na ekranie głównym i aplikacji lub ustawień ozdoba z modnym tematem. Ciesz nowszą, bardziej inteligentnego życia Atom Launcher z Android. 

Ic24Pvm.png

Ceneo

Opis

Aplikacja dzięki której możesz porównać ceny produktów w serwisie Ceneo.pl.

Produkty są skatalogowane w przejrzyste kategorie, prezentowane w formie listy z odnośnikami do sklepów internetowych.

Aplikacja umożliwia wyszukiwanie produktów za pomocą wyszukiwarki tekstowej lub skanera kodów kreskowych. Po odnalezieniu produktu i wybraniu najlepszej oferty użytkownik może przejść do e-sklepu i dokonać zakupu. Aplikacja zapewnia również dostęp do opinii użytkowników, bogatej galerii zdjęć, jak też opisu i specyfikacji technicznej produktu. 

Przed przejściem na stronę sklepu użytkownik uzyskuje dostęp do danych teleadresowych sklepu, może skontaktować się bezpośrednio ze sprzedawcą, sprawdzić jak oceniany jest sklep przez użytkowników Ceneo.

Ponadto aplikacja zapewnia dostęp do historii ostatnio wyszukiwanych produktów, umożliwia zapamiętywanie wybranych produktów w schowku, czy przeglądanie listy bestsellerów.

Dzięki intuicyjnemu interfejsowi i bogatej bazie produktów z aplikacją Ceneo na Androida najniższe ceny znajdą się w Twoim zasięgu, gdziekolwiek jesteś!

Ic24Pvm.png

Warto dodać iż owe aplikacje są polecane przeze mnie, więc jest to tylko moje zdanie. 

Teksty i obrazki pochodzą z "Google Play"

Dziękuje, miłego oceniania!

76561198061193691.png

Opublikowano

Powiadasz, że jest to twoja opinia, tak? To jest skopiowany tekst  :P Bo według mnie trochę sztucznie skopiowane opisy z aplikacji. Gdyby nadać temu trochę własnej opinii, przemyśleń, dlaczego to polecasz wyszłoby lepiej ;)

I lepsze formatowanie - raz tekst jest mniejszy, raz większy, raz gdzieś wyjedzie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Polecam jeszcze przeglądarkę Puffin, coś wspaniałego. Odtwarza flasha, posiada opcję touchpada, klawiatury, gamepada! Do tego aplikacja tablicy (olx) jest również bardzo ciekawa.

Opublikowano

Powiadasz, że jest to twoja opinia, tak? To jest skopiowany tekst  :P Bo według mnie trochę sztucznie skopiowane opisy z aplikacji. Gdyby nadać temu trochę własnej opinii, przemyśleń, dlaczego to polecasz wyszłoby lepiej ;)

I lepsze formatowanie - raz tekst jest mniejszy, raz większy, raz gdzieś wyjedzie.

Nie wiem czy tak trudno jest przeczytać tekst 12... no ale trudno, przeczytam ci :

Teksty pochodzą z "Google Play" , teraz jasne?

Do tego aplikacja tablicy (olx) jest również bardzo ciekawa.

Owszem i myślałem nad dodaniem ale ostatecznie się rozmyśliłem.

76561198061193691.png

Opublikowano

Nie wiem czy tak trudno jest przeczytać tekst 12... no ale trudno, przeczytam ci :

Teksty pochodzą z "Google Play" , teraz jasne?

Owszem i myślałem nad dodaniem ale ostatecznie się rozmyśliłem.

Wiem to, ale nie zrozumiałeś mnie. Zamiast skopiowanego tekstu mogłeś napisać dlaczego polecasz aplikację, co w niej jest dobrego itp.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

To wygląda nieestetycznie i w dodatku wszystko ctrl+c ctrl+v, i też bez sensu trochę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...