Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry.pl Kilka pytań

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak najszybciej zdobyć punkty ( oprócz polecania strony )

2. W ile dni przychodzą punkty za zadane pytania / odpowiedzi

3. Czy dodawanie zdjęć daje nam pkt? jak tak to ile

4. Jeżeli dodawanie zdjęć daje pkt, jak je dodawać ( chodzi o zdjęcia)

5. Opłaca się robić zadania w grach za punkty? jeżeli tak to które są najszybsze oferty są najszybsze

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Jak chcesz sposób na punkty, to pisz do mnie na PW. W maju byłem 10 w rankingu, więc to, że sposób działa jest chyba oczywiste :)

Opublikowano

1. Zadania w grach

2. 48h za odpowiedzi bodajże tydzień czasu ma moderator

3. Tak, 5 coś takiego

4. -

5. Najlepiej robić zadania w grach, z gier na przeglądarkę, bo nie musisz pobierać

Opublikowano

1. Wykonywać zadania w grach, odpowiadać na pytania.

2. W ciągu 7 dni roboczych

3. Tak. 2 punkty za zdjęcie.

4. Wybierasz grę, klikasz na zrzuty ekranu i następnie, klikasz na przycisk "dodaj zrzut ekranu, zdobądź +2pkt."

5. Bardzo się opłaca najczęściej w ciągu 24h, otrzymujesz pkt. za wykonanie zadania.

Opublikowano

1. Zadawanie pytań, misje w grach. Na początek zrób te najbardziej opłacalne, tj. do 150p+. Gdy nie chce Ci się pobrać gry, poproś o to kogoś, kto ma ją pobraną. Mi np. misję w WT zrobił @Fireho

2. Zależy w którym dziale. W WoT do 3-5h. Najlepiej pisać na pw/gg do moda, żeby wział się do roboty. Jbc. to znam 3/4 moderatorów.

3. Zaszły w tym zmiany i nie dajemy punktów za ss'y. Kiedyś było 2 punkty za 1ss.

4. http://dogry.pl/world-of-tanks/images Dodaj zrzut ekranu, szukasz miejsca, gdzie zapisałeś ss i wrzucasz.

5. Tak. Najlepsze są w: WT, WoT, AoW, WoWp i reszta do 150 punktów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...