Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypomnienie o starym, ale wciąż działającym kodzie na Audi A1 Clubsport Quattro

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Need-For-Speed-World-Audi-A1-Clubsport-Q

Temat ten napisany został z myślą o nowych kierowcach, którzy niedawno rozpoczęli przygodę z NFSW, lub starych wyjadaczach, którzy zaczynają przygodę na nowo.

Auto jest dostępne na zawsze, a posiada już zainstalowane uliczne części tuningu, które dają nam overall wynoszący 541 punktów, co sprawia, że po lekkej modyfikacji samochód ten łatwo może znaleźć się w czołówce klasy B.

AFBQ-Z46J-EXS7-T89H

Kod dalej działa #potwierdzone_info/arles

Yhnizof.png

HB5fLf7.png

Opublikowano

A ja swoje sprzedałem kiedyś... ;_;

A ja mam dwa ;_:

Robiąc multikonta do koda za 2mln lajków, zauważyłem że to auto bardzo często dropi z kart, w obu wersjach, więc nietrudno mieć dwie sztuki :v

Opublikowano

A ja mam dwa ;_:

Robiąc multikonta do koda za 2mln lajków, zauważyłem że to auto bardzo często dropi z kart, w obu wersjach, więc nietrudno mieć dwie sztuki :v

Ale to auto nie jest aż tak dobre pod względem osiągów. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Albo ma go na innym kierowcy, wtedy pozostaje mu albo to auto kupić (ja bym nie kupił) albo liczyć że dropnie z pakietu kart.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...