Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] TheMadMan9512

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony @TheMadMan9512. Dostałem bana na 7 dni za treści niewłaściwe (?), bo napisałem

Ale bez murzynów, błagam. Mam odruch wymiotny jak patrzę na to czarne gówno.

Jakaś nowa poprawność polityczna na mpc jest? Jakoś ostatnio nie widziałem zmian w regulaminie.

Jeśli zaś chodzi o "czarne gówno" to chyba pan Istny za daleko wybiegł ze swoją wyobraźnią, określiłem tak film, który podała mi osoba w poście wyżej. Jeszcze się nie zdarzyło żebym za krytykę czegokolwiek dostał od razu bana, jakieś wytłumaczenie może?

PS: Drogi Istny, jeśli chciałbym obrazić murzynów to bym ich nie nazywał murzynami.

Pozdrawiam,

TheMadMan9512

Opublikowano
§6 Postanowienia uzupełniające

1. Zabronione bezwarunkowo jest umieszczanie na Forum, na Koncie Użytkownika lub w wiadomościach kierowanych na Forum albo do Administratora, a także przekazywanie za jego pośrednictwem materiałów i treści sprzecznych z obowiązującym prawem polskim, zasadami współżycia społecznego oraz dobrymi obyczajami i „netykietą”, materiałów i treści: wulgarnych, obscenicznych, uważanych za tabu, powszechnie uznawanych za obraźliwe, naruszających dobra osobiste innych Osób, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, propagujących przemoc, rasizm, agresję słowną i nagannych moralnie, a także niedozwolonych przez polskie prawo reklam: hazardu, alkoholu, wyrobów tytoniowych, narkotyków lub zabronionych środków o podobnym działaniu, leków na receptę oraz innych zabronionych prawem polskim lub międzynarodowym. W razie stwierdzenia takiego przypadku Administrator niezwłocznie zawiadomi odpowiednie organy ścigania.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Od kiedy nazwanie murzyna murzynem to rasizm? Ban niesłuszny i domagam się jego zdjęcia.

Wszystko wyjaśniłem w poście wyżej więc nawet jak masz jakieś skojarzenia to zachowaj je dla siebie.

PS: Od razu banujcie za nazwanie feministki kobietą, w końcu wszyscy są równi.

Opublikowano

Masz bana za całość postu.

Ale bez murzynów, błagam. Mam odruch wymiotny jak patrzę na to czarne gówno.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Skoro już bawimy się w cytaty.

Witam, z tej strony @TheMadMan9512. Dostałem bana na 7 dni za treści niewłaściwe (?), bo napisałem

Jakaś nowa poprawność polityczna na mpc jest? Jakoś ostatnio nie widziałem zmian w regulaminie.

Jeśli zaś chodzi o "czarne gówno" to chyba pan Istny za daleko wybiegł ze swoją wyobraźnią, określiłem tak film, który podała mi osoba w poście wyżej. Jeszcze się nie zdarzyło żebym za krytykę czegokolwiek dostał od razu bana, jakieś wytłumaczenie może?

PS: Drogi Istny, jeśli chciałbym obrazić murzynów to bym ich nie nazywał murzynami.

Pozdrawiam,

TheMadMan9512

Jeśli nazwę magię czarną ("czarna magia") to też dostanę bana?

Widzę nowy gatunek rasizmu wynalazłeś. Chociaż w pełni cię rozumiem, w końcu rzeczy martwe też mają uczucia (ironia - tak dla pewności piszę bo ostatnio coś kiepsko ci idzie czytanie ze zrozumieniem).

Na koniec zadam ci pytanie.

Czym jest czarne gówno?

Odpowiedź:

Martwym przedmiotem!

A o czym myślałeś ty niedobry rasisto?!

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...