Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeBlanc najbardziej denerwująca postać na midzie

Rivaille

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nerfy miały na nią być, ale byłyby bardzo bez sensu. Ona dostanie stuna i padnie. Totalny papier jak większość assasynów. Ma mieć taki dmg, bo jak to się mówi "coś za coś". Padnie szybko i ma zabić szybko. Na tym to polega. Dobra w tf'ach tylko do fokusowania jednej osoby, ale dzięki szybkim cooldownom na skille może pomóc i przy reszcie, więc jest ok. W enemy teamie oczywiście denerwuje, bo zawsze może wyskoczyć, odskoczyć i znikąd Cię zabić. Fajna postać, ale nie oszukujmy się, trzeba ją ogarniać.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Trzeba ją ogarniać ale do szybkiego zabicia na combo nie potrzeba zbyt dużej wiedzy i umiejętności choć różnie bywa zależy od sytuacji jak prosta sytuacja to nawet pierwsza lepsza osoba zabiła by leblanc kogoś ale jak już jest inaczej no to niestety nie da rady ta osoba .

Opublikowano

UWAGA SPOILER: 

Wypierdolą jej Silence w nastepnym patchu, więc już nie będzie tak irytująca. 

Ale jak na razie się zgadzam, b. denerwująca postać. 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Like za Avatar  DeAnominator no jak wyrzucą jej silence to jednak już ludzie przynajmniej będą mogli uciec lub coś zrobić bo silence nie pozwala nic zrobić a jeszcze snaruje ale i tak myślę , że będzie dawała radę zabijać ludzi w moment bez tego silence tyle , że będzie to troszeczkę trudniejsze bo ludzie będą mogli chociaż uciec puścić odrazu stuna itd..

Opublikowano

Like za Avatar  DeAnominator no jak wyrzucą jej silence to jednak już ludzie przynajmniej będą mogli uciec lub coś zrobić bo silence nie pozwala nic zrobić a jeszcze snaruje ale i tak myślę , że będzie dawała radę zabijać ludzi w moment bez tego silence tyle , że będzie to troszeczkę trudniejsze bo ludzie będą mogli chociaż uciec puścić odrazu stuna itd..

Tak, Idea LB to assasin który zabija swój cel w chwilkę. 

Ale chcą jej usunąc Silence, bo jest to lekkie przegięcie. Żaden inny asasin w tej grze nie ma takiej mocnej mechaniki jak SIlence + snare u LB. ;)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Było już wiele takich tematów do różnych champów... Zawsze płaczecie na champy na które nie potraficie grać, to samo jest z teemo i kassadinem.

Wy chcecie wszystkie assasiny znerfić... Nie rozumiecie że o to właśnie w nich chodzi by łapały pojedyncze cele i je zabijały?

Opublikowano

LB jest denerwująca, gdy "lata" po wszystkich liniach, bo jest po prostu wszędzie. Dla mnie gorszy jest Kassadin lub irytujące maszynki Heimiego.

Opublikowano

@Up. Heimi, nie jest już taki dobry po zmianie przeliczników na turretki.. Poza tym nikt tym nie gra ;/

Kassadin po rework'u też jest niczym.. 3 razy ult i potem trzeba 2k many hah...

@Topic. LB jest gównem, jeżeli ktoś potrafi na nią grać to ją zniszczy. Nie raz widziałem takie gówna co były nafeedowane tą postacią, a potem padały jak muchy. Jeżeli będziesz ją na midzie poke.... to ona nie ma życia potem.. Chyba, że twój team nie ma wardów, i będzie wybijała po kolei jak z nut twój team, a ty będziesz płakał, że twój team to jakieś tardy i leavniesz :D

Opublikowano

Było już wiele takich tematów do różnych champów... Zawsze płaczecie na champy na które nie potraficie grać, to samo jest z teemo i kassadinem.

Wy chcecie wszystkie assasiny znerfić... Nie rozumiecie że o to właśnie w nich chodzi by łapały pojedyncze cele i je zabijały?

Czy to źle , że jest o jeden więcej temat o tym charakterze ? . Nie napisałem tu tego aby ktoś pisał do kogoś , że nie potrafi grać na danego championa tylko po to aby każdy kto chce wyraził opinie na temat postaci leblanc czy powinna dostać nerfy i czy naprawdę jest taka denerwująca . Nie wiem skąd to twoje oburzenie , że wypowiadający się w tym temacie chcą znerfić wszystkie assasiny ? Czy ktoś tak napisał ? . Ale dobrze może dzięki Tobie poświęcę czas i zrobię temat o tego typu postaciach

Opublikowano

Czy to źle , że jest o jeden więcej temat o tym charakterze ? . Nie napisałem tu tego aby ktoś pisał do kogoś , że nie potrafi grać na danego championa tylko po to aby każdy kto chce wyraził opinie na temat postaci leblanc czy powinna dostać nerfy i czy naprawdę jest taka denerwująca . Nie wiem skąd to twoje oburzenie , że wypowiadający się w tym temacie chcą znerfić wszystkie assasiny ? Czy ktoś tak napisał ? . Ale dobrze może dzięki Tobie poświęcę czas i zrobię temat o tego typu postaciach

Bo tak jest że ludzie grają 1 champem i gdy go znerfią przerzucają się na innego mocnego i tak w kółko i tak własnie prawie wszystkie assasiny dostały nerfa.... Czy to ma sens? Przecież assasiny to największe papiery w grze i wystarczy stuna i spada...

Opublikowano

Filmik do dupy jak rzadko kiedy. L2p fucker

Lb jest mocno snowballowa jak wiekszosc midderow. Lb jest stworzona by sciagac pojedyncze cele, wiec nie placz ze ma taki dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...