Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego clienta i stronę polecacie?

xpawelx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj

Według mnie dla graczy bez konta premium najlepszym clientem jest Minecraft by zyczu.

Pozdrawiam!

Jestem jaki jestem ;)

Opublikowano

Witam chciałbym pograć w Minecrafta, jakiego clienta polecicie, stronę o minecrafcie ? 

Z góry wielkie dzięki 

______________________________________________________________________________________

[/url]">http://Malina.png

Ja polecam kupić premium i pobrać oryginalnego z minecraft.net :)

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Polecam zwykły launcher z możliwością logowania premium oraz no premium.

Nie polecam - Minecraft By Zyczu
Powód?
Ładuje się w ciul długo.

;-) ;-)

Opublikowano

Polecam minecraft by zyczu. Jego zaletą jest to, że ma wgrane modyfikacje a wadą, że nie da się zainstalować innych [modów], drugą wadą jest tez długie ładowanie.

Drugim launcherem który polecam jest KeiNett Launcher szybko się wczytuje ale wada, że nie można szybko pobrąć modyfikacji jak na zyczu.

Wybierz który cherz, oba są dobre, ale najlepszym jest mcpremium ^^.

Opublikowano

Minecraft by Zychu , możliwość zrobienia swojej paczki , dogrania modu , wgrania skina ( który widzą osoby z Minecraft by Zychu , jest ich bardzo bardzo dużo) . Lecz minusem jest długie ładowanie .

Opublikowano

Polecam minecraft by zyczu. Jego zaletą jest to, że ma wgrane modyfikacje a wadą, że nie da się zainstalować innych [modów], drugą wadą jest tez długie ładowanie.

Drugim launcherem który polecam jest KeiNett Launcher szybko się wczytuje ale wada, że nie można szybko pobrąć modyfikacji jak na zyczu.

Wybierz który cherz, oba są dobre, ale najlepszym jest mcpremium ^^.

Ortografia leży i kwiczy. Polecam zakupić słownik (ten najlepszy): 1.jpg

@antywarn:

Polecam KeiNett. Jest bezkonkurencyjny do By Zyczu. Zyczu jest w ch*j wolny, a KeiNett szybki :) 

Opublikowano

Najlepsze to:

*Konto Premium

*MineShafter

*MineCrack

*Minecraft by Zyczu

„Za dwadzieścia lat będziesz bardziej rozczarowany rzeczami, których nie zrobiłeś, niż te, których dokonałeś. Więc odwiąż liny. Opuść bezpieczną przystań. Złap wiatry w żagle. Poznawaj. Śnij. Odkrywaj.”

thegamescolo.png

https://www.youtube.com/channel/UC7oVqdgxFnEWkutgOkY4uDw/feed?view_as=public

Daj suba! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...