Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem WarCode

kotorek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki mały problem otóż wczoraj normalnie WarCode działał a dzisiaj wyskakuje coś takiego ,,Cannot get a file [version.ini] !" i nie mam pojęcia o co chodzi internet normalnie działa i powinno chodzić !!

Opublikowano

Strona i serwer gry jest offline.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

serwer mial problem.z hostingiem. akrualnie GM informuje ze strona sie juz wrzuca na hosting. juz ponad 60%. cierpliwosci. jeszcze dzis serwer wystartuje , a jak nie to na 99% jutro.

Opublikowano

Witam .. mam problem z warcode, gra sie uruchami ale nie mam kolorow .. chce pograc a moge sie tylko zalogowac i po zalogowaniu mam czarne tlo .. prosze o pomoc

Przeinstaluj grę. Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

Witam .. mam problem z warcode, gra sie uruchami ale nie mam kolorow .. chce pograc a moge sie tylko zalogowac i po zalogowaniu mam czarne tlo .. prosze o pomoc

Najpierw cofnij wartości w version.cfg na 0. Jak to nic nie da to spróbij tego na napisał @AdrenalinaPL

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

TAK TO WYGLADA ;oto link i ss http://i62.tinypic.com/357hipy.jpg

Nie pobrały się textury. Zrób co co napisałem wcześniej. Wyłącz antywirusa podczas tego procesu.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...