Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TF2 nie wyszukuje serwerów

kajsajsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek grałem normalnie i po jakimś czasie znowu włączyłem tf2 i nie wyszukiwało mi serwerów. Odinstalowałem Steama zainstalowałem i od nowa pobrałem tf2 włączyłem i nadal tak samo. Chcialem zamienić MasterServers.vdf(https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1452-HCVB-6984)ale okazało sie że nie mam takiego pliku w config. POMÓŻCIE.

//poprawiam ort, zmniejszam czcionke. @wlatca

Opublikowano

Masz na myśli listę serwerów czy przy kliknięciu Zagraj teraz w Tryb wieloosobowy? Wyłącz antywirusa i zobacz czy będzie działać. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Mam na myśli listę serwerów nawet nie mognę ich kliknać bo ich niema.

Wyłączyłem firewalla i to samo  (a i jeszcze dodam przez konsole też nie mogę wchodzić na serwery)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdź łącze.. zresetuj neta/ przeinstaluj tf2/ przeinstaluj steama / i będzie działać.

Może niech od razu format zrobi? Przestańcie spamić takim bullshitem bo to nie jest pomoc.

@ topic

Chyba nie zrozumiałeś tego co było tam napisane.

Czy tu:

Client dropped by server and Warning: Connection Problem

I am receiving one of the error messages listed below:

• WARNING : Connection Problem
  • Client dropped by server

...jest opisana Twoja przypadłość? Nie.

Poza tym tam jest wzmianka o tym by takie pliki tam wgrać a nie zamieniać. Odpal weryfikowanie plików gry jeżeli dzieje się tak tylko w TF2 i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...