Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry pomysł

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam 30lvl, gold III ale nie potrafię wejść wyżej, wydaje Mi się że nie wyskiluje się w tym goldzie. Ostatnio wpadłem na pomysł by zrobić nowe konto na Wescie i bić tym kontem od początku 30 lvl i sie uczyć jak kiedys. Dobdy pomysł ; )

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na wescie będzie ci jeszcze trudniej wbić tego golda. Moim zdaniem powinieneś zostać na nordicu i grać więcej rankedów, zwracać uwagę na popełnione błędy i starać się ich nie popełniać.

Możesz również oglądać streamy osób z wyższych dywizji, którzy grają twoimi mainami, obserwując ich możesz się wiele nauczyć.

@Visitx nawyk, już poprawione, dzięki

Opublikowano

Zły pomysł jak dla mnie, po prostu graj dalej tak jak grasz a kiedyś na pewno wejdziesz wyżej. Gdy zaczniesz grać od nowa to znudzi Ci sie po 5 grach bo to już kompletnie nie ten sam poziom co rankedy, double top itd także wiesz.

Opublikowano

Trzeba grać nie ma innej drogi ,możesz przyspieszyć proces uczenia się oglądając różne streamy np. jak się haj elo goście zachowują w  YOLO Q.

Na wescie będzie ci jeszcze trudniej wbić tego golda. Moim zdaniem powinieneś zostać na nordicu i grać więcej rankedów, zwracać uwagę na popełnione błędy i starać się ich nie popełniać.

Możesz również oglądać streamy osób z wyższych dewizji, którzy grają twoimi mainami, obserwując ich możesz się wiele nauczyć.

Co ty masz z tymi '' dewizji '' ? dywizji się pisze  lels już chyba 6 raz to widzę u Ciebie.

Tak zacznij oglądać youtuberów , czy wlasnie streamy ,sam poprawiłem się dzieki temu , gold to etap w którym jeszcze ludziom zależy, niestety Platyna to już boostowane konta .

Człowieku ty chyba w goldzie nigdy nie byłeś ,tam jest najwięcej ,ponieważ głupie dzieci chcą skina i fajną ramkę zamiast betonowej.

Gold jest łatwiejszy od silvera :v

@topic

Zostań na nordicu

Ja w silverze II wygrywam Nunu pod AD sam ,a w goldzie to już sam nie wygrasz..

47990292595971448862.png

Opublikowano

Tak zacznij oglądać youtuberów , czy wlasnie streamy ,sam poprawiłem się dzieki temu , gold to etap w którym jeszcze ludziom zależy, niestety Platyna to już boostowane konta .

Opublikowano

Nie sondze.

Na West będzie jeszcze gorzej. Polecam zorganizować solidny ogarnięty sprawdzony współpracujący team z TS3 czy czymś i jechać wspólnie rankedy. Jedyny sposób to grać. Jak już jesteś w goldzie i masz jakieś doświadczenie to chyba newbie z 1-10 lvl na west chyba nic nowego Cię nie nauczą, prawda ? Zostań na Nordic i kurwa graj, innej moszliwości nie ma.

Oglądaj streamy super-duper-uber-wpizdu-wyjebistych challengerów i może się czegoś nowego nauczyć.

Tylko tyle na razie. Mam nadzieję że jakoś pomogłem. Jeśli jakieś pytania to PW zapraszam ;)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Człowieku ty chyba w goldzie nigdy nie byłeś ,tam jest najwięcej ,ponieważ głupie dzieci chcą skina i fajną ramkę zamiast betonowej.

Gold jest łatwiejszy od silvera :v

@topic

Zostań na nordicu

Opublikowano

Ogladaj stream'y, lub spectate'uj gry ludzi z SoloQ - gdy graja masz taka mozliwosc ;p

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...