Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] I kogo polecacie

newil1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polska język trudna język

Po pierwsze, oba champy w mecie, oba mocne. 

Po drugie, oba champy to postacie na które nie ma jednego buildu, więc powiem tak: 

Must have na Yasuo: IE 

Must have na Riven: Maw Of Malmortious. 

A co Ci polecić? Raczej Riven. yasuo wymaga odrobinkę więcej skilla. 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Polska język trudna język

Po pierwsze, oba champy w mecie, oba mocne. 

Po drugie, oba champy to postacie na które nie ma jednego buildu, więc powiem tak: 

Must have na Yasuo: IE 

Must have na Riven: Maw Of Malmortious. 

A co Ci polecić? Raczej Riven. yasuo wymaga odrobinkę więcej skilla. 

Moim zdaniem odwrotnie. To riven wymaga więcej skilla niżeli yasuo.

Yasuo dobrze się spisuje i na midzie i na topie, a Riven to głównie topperka. Ciężko wybrać pomiędzy tymi dwoma postaciami. Jeśli posiadasz dwie, to pograj nimi trochę, wybierz tą, którą lepiej Ci idzie i odezwij się tu znów, a na pewno ktoś zaproponuje Ci różne buildy na dany pick.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Yasuo i Riven - obiema postaciami możesz wygrać linię/grę. Zależy od Twoich umiejętności.

Osobiście wolę Riven, więc ją Ci polecam, zwłaszcza jej skin - Króliczek. Świetna na top'a.

Na pewno Hydre (Tiamata), buty - w zależności kogo masz na topie i jaka przewaga jest postaci w przeciwnej drużynie, przynajmniej ja wybieram te z armorem lub mr, The Black Cleaver, Last Whisper, Guardian Angel, Sunfire/Spirit Visage (możesz zamiast któregoś itemu ~ poza Hydrą, Black Cleaver'em zakupić Bloodthirster'a)- to już zależy od Ciebie :) Dokładnej kolejności nie podałam, chyba że chcesz.

Opublikowano

Yasuo i Riven - obiema postaciami możesz wygrać linię/grę. Zależy od Twoich umiejętności.

Osobiście wolę Riven, więc ją Ci polecam, zwłaszcza jej skin - Króliczek. Świetna na top'a.

Na pewno Hydre (Tiamata), buty - w zależności kogo masz na topie i jaka przewaga jest postaci w przeciwnej drużynie, przynajmniej ja wybieram te z armorem lub mr, The Black Cleaver, Last Whisper, Guardian Angel, Sunfire/Spirit Visage (możesz zamiast któregoś itemu ~ poza Hydrą, Black Cleaver'em zakupić Bloodthirster'a)- to już zależy od Ciebie :) Dokładnej kolejności nie podałam, chyba że chcesz.

Proszę Cię wyjdź... Na riven tylko i wyłącznie buty pod cdr tak samo nie można zastąpić BlackClivera Bloodthristerem... Ona bazuje na swoich skillach które muszą być jak najczęściej.. CDR to jest podstawa Riven. Jeśli ty zamiast butkow na cdr i blackclivera składasz tabi i bt to twoja dywizja nie jest większa niż Silver IV.

Opublikowano

Proszę Cię wyjdź... Na riven tylko i wyłącznie buty pod cdr tak samo nie można zastąpić BlackClivera Bloodthristerem... Ona bazuje na swoich skillach które muszą być jak najczęściej.. CDR to jest podstawa Riven. Jeśli ty zamiast butkow na cdr i blackclivera składasz tabi i bt to twoja dywizja nie jest większa niż Silver IV.

Każdy buduje się tak, jak mu jest wygodnie :) Ja tam wolę Riven zrobić bardziej pod wytrzymałość, stąd też napisałam, iż ja wybieram takie buty. Niestety, zaskoczę Ciebie, mam g III. Black'a zawsze na nią składam. Tutaj źle wyraziłam się -> "(możesz zamiast któregoś itemu ~ poza Hydrą, Black Cleaver'em zakupić Bloodthirster'a)" - miałam na myśli, żeby nie ruszać Hydry i Black'a. Bez odbioru, pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...