Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG godne uwagi

barsonify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, w jakie mmorpg lubicie grac? Jakie polecacie? Nudzi mi się wieczorami a wychowany jestem na metinie 2 xD (tibii w zyciu nie dotknalem :]xD) dlatego w miare ciezko mi sie odzwyczaic od prostych mmorpg a te rozbudowane troche ciezkie aczkolwiek mam zamiar w jakas popykac :)

Opublikowano

Tera Online - rewelacyjna grafika, gra posiada fabułę, ciekawe bg i dungeony.

Jeżeli wolisz coś mniej wymagającego to polecam NosTale oraz Royal Quest :p

Opublikowano

Grałem tak jak wspomnialem metina2, probowalem costam w aionie zdzialac ale jakies takie nudne mi sie to wydawalo teraz wlasnie mysle nad TERA zeby sciagnac zobaczyc ogarnac a no i jeszcze gralem w starego dobrego cabala online  :]

Opublikowano

oraz Allods Online nie ma juz wersji PL [ lecz nie myśl że polaków tam nie ma, jest nas dosyć sporo ]  po wycofaniu się gpotato i przejęcie pałeczki nad grą przez mail.ru gra się świetnie ludzi jest tyle że gra nigdy nie upadnie oraz nigdy nie będzie tak że nie ma co robić, czekamy teraz na nowego patcha, a tak na prawde mam takie samo doświadczenie jak ty wychowałem sie i bardzo długo grałem w metina 2, lecz szybciej od ciebie stwierdzilem ze metin to juz nie to, przechodząc przez multum gier [ np. Ainon, TERA, Rift, WoW, c9 ] natrafiłem własnie na Allodsa gram prawie od początku polskiego serwera i gram do dzisiaj PvP stoi na wysokim poziomie, Content jest ogromny, a możliwości na EndGame są bardzo duże. 

Zaraz ludzie powiedzą ze to tylko i wyłącznie P2W powiem ci tak na gre wydalem tylko i wyłącznie 20 zl SmS bo kupić sobie 1 rzecz reszte po dość małym czasie zdobyłem tylko i wyłącznie za walutę w grze [ jezeli grałeś w metina i umiałes sie czegoś dorobić to tutaj będzie to jeszcze bardziej proste ] 

Jezeli tytuł cie zaciekawi zapraszam na PW moge pomoc w zapoznaniu się z głównymi aspektami w grze.

Opublikowano

Rappelz :) Gra ma swoje lata, bo została wydana w 2006, ale jej grafika, gameplay zachwyca *.*

- Jedyna gra, która ma pety ( chowańce ), które pomagają ci w lochach itd.

- Pełno misji do wykonania

- Mili ludzie, niektórzy dają za free pety ;)

- Fabuła

- Rozbudowany świat

- Gildie

- Wojny gildii

- Przejęcia lochów

- Przejścia profesjami. Najpierw wybierasz rasę i jesteś jej początkującym, potem zabijasz bossa i wybierasz pomiędzy magiem, wojem, a tamerem ( gość, który ma rozwinięte umiejętności łapania chowańców ), potem na woju możesz się rozwinąć w łucznika, lub dalszą część woja. Jest tak we wszystkich rasach

- Częste update'y

- Gra rozwija się wg kronik, lub jak kto woli - epiców. Co kolejna kronika, dowiadujemy się o fabule ( niby brzmi dziwnie, ale przez to jest klimacik w grze )

- Eventy facebookowe, Eventy w grze, masa kodów

- Małe wymagania sprzętowe

- Początkowe "strojenie" postaci nie jest zbyt rozbudowane, ale ureguluje się to w grze, gdyż za questy można dostać nowy styl fryzury, kolor do nich, skrzydła, peleryny itd. ;)

Myślę, że to tyle. Według mnie gra nie ma żadnych minusów. ;)

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

O prosze, na ten moment zobacze chyba allods bo grafika troche mi wowa przypomina xD a w wowa chetnie bym pogral tyle ze najpierw trzeba robote znalezc  bo bieda;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...