Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wazne! Policja!

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialem udowodnic kolezance ze bd mial jej haslo do fb. Zrobilem program ze screenem strony fb i dodalem 2 textboxy na login i haslo ktore po wpisaniu wysylalo mi na poczte. Wkrecilem kolezanke ze ten program aktywuje jej jakies dodatki wiec go sciagnela i zapogowala sie. Zmienilem jej haslo na jakies 10min. i przywrocilem na poprzednie a ona teraz straszy mnie policja. Moge miec jakis przypal za to?

+podobno byla na tej policji tylko kazali jej przyjsc z rodzicami.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Witam. Chcialem udowodnic kolezance ze bd mial jej haslo do fb. Zrobilem program ze screenem strony fb i dodalem 2 textboxy na login i haslo ktore po wpisaniu wysylalo mi na poczte. Wkrecilem kolezanke ze ten program aktywuje jej jakies dodatki wiec go sciagnela i zapogowala sie. Zmienilem jej haslo na jakies 10min. i przywrocilem na poprzednie a ona teraz straszy mnie policja. Moge miec jakis przypal za to?

+podobno byla na tej policji tylko kazali jej przyjsc z rodzicami.

A jak ci udowodnią xDD poza tym za takie coś na policje ludzie już całkiem najebane mają w głowie. Nic ci nie straszne.

NJxbd4x.png

Opublikowano

A jak ci udowodnią xDD poza tym za takie coś na policje ludzie już całkiem najebane mają w głowie. Nic ci nie straszne.

Udowodnią chociażby czytając tego posta na forumku. 

Kradzież danych osobowych podlega pod KK, więc "możesz mieć przypał". 

ㅈㅈ.

Opublikowano

W jakim wy świecie żyjecie jakaś gimbusiara niby poszła na policje i powiedziała że kolega jej na chwile hasło zmienił ale już ma i co ? mają iść go zamknąć xDD ale wy walnięci jesteście, to że jest kodeks to nie znaczy że policja reaguje na każdą taką bzdurna sprawę bo by chwili spokoju nie mieli, poza tym ostatecznie niczego nie straciła.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Teoretycznie tak, praktycznie znając naszą policję nic ci nie grozi.

Opublikowano

Po 1. Nie poszła na policję, jestem tego przekonany.

Po 2. Jakby nie patrzeć, to może być to karalne, w końcu włamałeś się jej na konto.

Po 3. W Polsce wszystko jest możliwe.

Po 4. Nie ma to jak mieć dobrą koleżankę.

Opublikowano

Teoretycznie, tak. Należałaby Ci się kara i to wbrew pozorom, nie mała. 

Wykradanie danych to poważne wykroczenie/przestępstwo, ale niska szkodliwosć czynu, więc... Wątpliwe .

#Offtopic

Plus jestes dupkiem, że nie dosć że oszukałes 'koleżankę' to jeszcze ukradłes cos co (Jak mniemam) ma dużą wartosc dla tej koleżanki.

Frajer z Ciebie a nie kolega ;*

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

nie zrobiłeś nic, co wyrządziło jakąkolwiek szkodę, więc looz  B)

a polskiej policji to się nawet nie chcę internetowych złodziei łapać, a co dopiero takie bzdury jak włamanie na fb.

Opublikowano

Zrobilem program ze screenem strony fb i dodalem 2 textboxy na login i haslo ktore po wpisaniu wysylalo mi na poczte.

Stara sztuczka, miałem tym sposobem passy do ~150 kont, ale to było dawno temu :P Koleżanka tylko cię straszy, wątpię żeby ktoś szedł na policję z tak błahego powodu. Inaczej byłoby gdybyś wyrządził jakieś poważne szkody, np. ośmieszył jej wizerunek.

Opublikowano

Jestem pewiem, ze byla tylko kazali jej przyjsc z rodzicem xD. Po napisaniu do hostingu z prosba o usuniecie pliku ktory pobrala beda (na policji) mieli jakies dowody? xD

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

To ona antywirusa nie ma?

naiwna ta twoja koleżanka :P

@top

To tak jakby ktoś ci się wkradł do garażu ale nic nie dotknął ... Nic ci nie zrobią.

@oftop xD

100 post

Opublikowano

To teraz wyślij jej wirusa, który spowoduje samozniszczenie komputera, nie będzie mieć dowodów xD

Opublikowano

Nic Ci się nie stanie. Jeżeli założyłeś się z nią, że ogarniesz to hasło, a po zdobyciu hasła nie zmieniałeś jej nic na profilu itp. To nie masz się czego bać.

Ps. Ta Twoja koleżanka jest naiwna bardziej, niż mój wykładowca Polskiego.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...