Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

mddjhd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Już jakieś pół roku nie grałem w NT i postanowiłem  znowu wrócić, lecz nie ogarniam swojego eq, jakie miałem plany co do niego i bardzo chciałbym was prosić o pomoc. Mam 71 lvl wojownika. Mam  1,2,3,4 sp wszystkie +0. Loopa u4 +7, pancerz zwięzłości u6 +5, łuk do crussa odwagi u5 +5, resy. ok 40% i 1,5kk. Nie wiem co kupić, na co zbierać, co ulepszyć, dlatego proszę was o pomoc co robić dalej. Wszystkie posty pomocne, wyrazy chęci nagradzam plusem. Pomocy !!! :)

Pomogłem ?? Daj Lajka :D :D

Opublikowano

Ja na twoim miejscu dropił mnicha z boxów, gdyż to bardzo uniwersalna sp. Zbrojke zmień na kryształke (chyba że uzbierasz dużo kaski to cail na 78), i zmień reski na np. komplet z resu A. Pozdrawiam

Opublikowano

Musisz trochę kasy dozbierać.

Kup Kryształke, resy do min. 80% kup, Baliste, a wr jakieś masz? ;p

Jak grasz bardziej na fabułke to możesz wara ulepszyć i pod tanka, a jak glaca to mnich, do pvp trochę lepszy moim zdaniem jest glad. Polecam kupować z boxów z 1 pewnie nie wydropi, ale i tak mniej zapłacisz, niż miałbyś kupić w pudle.

giphy.gif

Opublikowano

To narazie zbieram na resy. Mam wszystkie wróżki po <45% :) Dzięki za pomoc. A opłaca się ulepszać berka i dropić nim pióra narazie ??

Pomogłem ?? Daj Lajka :D :D

Opublikowano

To narazie zbieram na resy. Mam wszystkie wróżki po <45% :) Dzięki za pomoc. A opłaca się ulepszać berka i dropić nim pióra narazie ??

Dropić piórka czemu nie, ale ulepszać na piórka chyba nie ma po co. Ja na 66lv berkiem +0 z jakąś 22j luzem dawałem rade na szopach.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...