Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 vs 3

ECLC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, założyłem team rankedowy 3 vs 3. Zagraliśmy już 2 mecze i wygraliśmy. Jaka dywizje otrzymamy przy 3 wygranych lub przy 5 wygranych?

Opublikowano

Witam, założyłem team rankedowy 3 vs 3. Zagraliśmy już 2 mecze i wygraliśmy. Jaka dywizje otrzymamy przy 3 wygranych lub przy 5 wygranych?

Zależy jakie macie dywizje. Ja jak gralem z kolegami to mieslismy 1 golda i 2 silvery i wygralismy 3 na 5 przy czym ostatniego gralismy z jakimis platynami/diamondami i dalo nas do silver 5.

Opublikowano

Zależy jakie macie dywizje. Ja jak gralem z kolegami to mieslismy 1 golda i 2 silvery i wygralismy 3 na 5 przy czym ostatniego gralismy z jakimis platynami/diamondami i dalo nas do silver 5.

trochę cię nie rozumiem... napisz to bardziej poprawnie.
Opublikowano

trochę cię nie rozumiem... napisz to bardziej poprawnie.

W sensie nie moge Ci powiedziec gdzie was wbije bo nie powiedziales jakie macie dywizje. Jak macie 3x braz to nie wbije was wyzej niz braz po 3 wygranych. Jak macie platyny np. mozecie wygrac te 3 i byc w silver 3 lub cos, roznie z tym jest. Pamietam jak mielismy caly team z brazow i po 3 na 5 dalo nas braz 5 :/

Opublikowano

Wszystko zależy od waszego aktualnego MMR i placementów. Jeżeli wasze MMR jest wystarczająco wysokie, możecie liczyć na silver3-silver-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...