Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moje Lambo i Pagani

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile czasu poświęciłeś na robienie tych aut? Niedostateczny

A może po prostu nie lubi przepychu naklejek? :)

Mi podoba się Aventador (chętnie zobaczyłbym go też z innej perspektywy). Natomiast jeśli chodzi o Pagani to podzielam zdanie Miłosza ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

A może po prostu nie lubi przepychu naklejek? :)

Mi podoba się Aventador (chętnie zobaczyłbym go też z innej perspektywy). Natomiast jeśli chodzi o Pagani to podzielam zdanie Miłosza ;)

Fakt przesadziłem. Aventador wygląda dobrze nawet bez naklejek, ale zawsze mógł coś po próbować. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ile czasu poświęciłeś na robienie tych aut? Niedostateczny

Co ty nauczycielka? Zaraz wakacje milosz XDXD

Auta proste, i fajne :)

Opublikowano

Co ty nauczycielka? Zaraz wakacje milosz XDXD

Auta proste, i fajne :)

Ale zobacz, jak ładnie wygląda ocenka.   :) Dla mnie wakacje się już rozpoczeły. 

Dołożę jeszcze zdanie. Myślałem, że w tym dziale ludzie będą pokazywać coś ekstra.  

Opublikowano

Ale zobacz, jak ładnie wygląda ocenka.   :) Dla mnie wakacje się już rozpoczeły. 

Dołożę jeszcze zdanie. Myślałem, że w tym dziale ludzie będą pokazywać coś ekstra.  

Czepiasz się :P

Każdy może wrzucić to czym chcę się pochwalić, nie zawsze to muszą być super extra odjechane fury

Opublikowano

Czepiasz się :P

Każdy może wrzucić to czym chcę się pochwalić, nie zawsze to muszą być super extra odjechane fury

Ale wolałbym częściej oglądać fajne zrobione fury. 

Opublikowano

Ale wolałbym częściej oglądać fajne zrobione fury. 

Krytykujesz innych, a sam nie pokazałeś swoich "fajnie zrobionych fur".

To dobrze, że nie są publikowane same arcydzieła, bo przecież nie jest to dział zatytułowany "Galeria sztuki pięknej".

Dlatego każdy, a w szczególności osoby bez wyróżniającego się talentu, ale chcące podszkolić swoje umiejętności powinny zakładać swoje galerie, wysłuchiwać opinii innych i poprawiać istniejące oraz tworzyć nowe, ciekawe vinyle.

HB5fLf7.png

Opublikowano

To dobrze, że nie są publikowane same arcydzieła, bo przecież nie jest to dział zatytułowany "Galeria sztuki pięknej".

Dlatego każdy, a w szczególności osoby bez wyróżniającego się talentu, ale chcące podszkolić swoje umiejętności powinny zakładać swoje galerie, wysłuchiwać opinii innych i poprawiać istniejące oraz tworzyć nowe, ciekawe vinyle.

ooooo to cos dla mnie :D Jak znajde chwile tez wrzuce swoje fury :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Tu się zgadzam, ale nie nauczamy ludzi robić ładne auta, jeśli będziemy przymykać oko na błędy. Stąd moje oceny są niskawe. :) Ale teraz z racji, że to nie jest galeria sztuki pięknej będę dwie oceny dawał. Jak wygląda auto bez naklejek, a z naklejkami.  Będę opisywał  osobno te dwie rzeczy. 

Opublikowano

Tu się zgadzam, ale nie nauczamy ludzi robić ładne auta, jeśli będziemy przymykać oko na błędy. Stąd moje oceny są niskawe. :) Ale teraz z racji, że to nie jest galeria sztuki pięknej będę dwie oceny dawał. Jak wygląda auto bez naklejek, a z naklejkami.  Będę opisywał  osobno te dwie rzeczy. 

Nie da sie nauczyc robic ladnych aut za czym idzie przymykac "oczu" na bledy, bo tu nie ma bledow... Dzieciakom w wieku 12 czy 11 lat podobaja sie nasrane naklejki na samochodach, byle byly. Innym podoba sie dobra fela, gleba i kolor, a jeszcze innym w serii zachowane samochody, bo tak lubia i tak im sie podoba kwestia osoby. Ja nie widze wiekszego sensu w pisaniu "beznadzieja" itd, bo kazdy robi wedlug wlasnego uznania, wiec hejty dajace do zrozumienia "chlopie z czym do ludzi, chujoza sto pro i wgl co to jest" sa niepotrzebne. Jak sie podoba dajesz okejke jak nie to komentarz konczacy "reszta nie w moim guscie i tyle w temacie" Ja uwazam zeby komentowac te projekty ktore sie podobaja NAM osobiscie, bo tez lubimy taki rodzaj tuningu, a jak cos nam nie siada to po prostu nam nie siada. 

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Całkiem fajne autka, wielki plus dla ciebie, że nie wieśniaczysz aut tego typu naklejkami. One same w sobie wyglądają dobrze :)

Szczery aż do bólu.  <3

SO0xVCX.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie bieda. Aventador i tak średnio wygląda mimo dość schludnego ukadu. 2/10 za jakiś tam wkład

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niby wyglądają jak gotowce ze sklepu ale nie każy lubi przepych naklejek na aucie, do takich aut praktycznie nie pasuje.

Zależy od gustu podzielam ten fakt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...