Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MyCommand - tworzenie komend.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio pobrałem MyComand i w ogóle nie mogę się w tym odnaleść nawet po oglądnięciu poradników. 

A więc moją prośbą jest.

Prosiłbym o napisanie komendy /plugins /pl aby wyświetliło zamiast pluginów to :D :

Nasze pluginy https://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg&feature=kp

Drugą prośbą jest komenda ( /effect MisterCrisu speed 60 1 ) aby mogła jej użyć grupa Vip za pomocą /szybkosc w odstępie 120 sec :)

Ostatnią prośbą jest komenda ( /heal ) aby mogła jej użyć grupa Vip za pomocą /ulecz w odstępie 300 sec :)

Opublikowano

Polecam zrobić takie rzeczy w skrypcie jak własne wiadomości itd. Wgraj plugin skript i napisz tutaj w temacie a zrobię Ci "mini-tuta" dotyczącego skryptu na takie "coś".

MPC Love<3

Opublikowano

Polecam zrobić takie rzeczy w skrypcie jak własne wiadomości itd. Wgraj plugin skript i napisz tutaj w temacie a zrobię Ci "mini-tuta" dotyczącego skryptu na takie "coś".

Hmm wgrałem Skript ale nie robi mi się folder ;p

Opublikowano

Hmm wgrałem Skript ale nie robi mi się folder ;p

Ponieważ folder się nie robi, przy pobraniu skripta w rarze masz już ten folder zrobiony, go masz wkleić, resztę tutków, poradników znajdziesz tu na forum bądź na necie.

Opublikowano

Elosik, powinien się robić (mi się robi bez problemu), na jakim silniku stawiasz skrypta?

MPC Love<3

Opublikowano

Ponieważ folder się nie robi, przy pobraniu skripta w rarze masz już ten folder zrobiony, go masz wkleić, resztę tutków, poradników znajdziesz tu na forum bądź na necie.

tylko same scripts mam wkleić ;)?

Elosik, powinien się robić (mi się robi bez problemu), na jakim silniku stawiasz skrypta?

bukkit :)

Opublikowano

Z pliku Skript.jar zkopiowałem folder skripts i wkleiłem go do ogólnego folderu plugins , wkleiłem do niego kilka skryptów np motd ale i tak nie działa.

Nawet komenda /skript reload 

Mam prośbę może ktoś podesłać swój folder plugins z pluginem skript i stworzonym już folderem

Opublikowano

@MisterCrisu wpisz

/sk reload all

/sk enable all

/sk reload all

:)

Nie działają mi te komendy , mówiłem poprosiłbym o folder z skriptem i stworzonym już folderem.

/sk enable all

Nie działaja mi ta komenda , mówiłem poprosiłbym o folder z skriptem i stworzonym już folderem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...