Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to kurwa jest, DoS, Rito czy mój internet?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiś 30 minut mam wkur.wiający problem. Mianowicie gram sobie i np. zabijam enemy mida i dostaję nagle attemping to reconnect i 500 pingu, który następnie skacze do 2,3k.

Początkowo myślałem że to drop/dos ale raczej nie, bo wszystko się rusza tylko ja nie mogę. Internet wtedy też nagle zwalnia. Pomaga tylko restartowanie routera co kilka minut co to do cholery jest?!

Opublikowano

polecam wtedy napisac na chacie " rito pls" pomaga

a tak generalnie to riot ma problemy z serwerami, chuj wie o co z tym dokladnie chodzi ale to nie jest wina twojego internetu czy ddosow, to rito

Opublikowano

To nowy drophack, sam testowałem. Działa następująco: wyobraź sobie pewną sytuację. Grasz sobie spokojnie cassio, dusisz spację a tu nagle wbija jungler. No więc masz 300 hp, enemy mid się szykuje do dobicia Ciebie. Wtedy naduszasz przycisk i twoja postać zasuwa grzecznie do wieży, a enemy dostaje laga i dc na parę sekund.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

W dzisiejszych czasach trudno bedzie powiedziec po czyjej stronie jest problem, albo kto ten problem stwarza emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28

DDoS

DDoS everywhere.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Sprawdź logi w routerze. Kiedy zacznie się podobna sytuacja spróbuj spingować pierwszą lepszą stronę i sprawdź czy gubisz pakiety. Jeżeli tak prawdopodobnie ktoś cię D(D)osuje, możesz wysłać wtedy ticket do Riot'u oraz zgłosić sprawę w centrali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...