Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro, drogie zakupy

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Otóż chcę kupić PS4 za 1300 zł na allegro, lecz gościu pisze, że jest to aukcja grzecznościowa i towar idzie z Kanady, ma zerową reputację i tutaj mam pytanie, jeśli zostanę oszukany, to allegro zwróci mi hajs? Jest niby program ochrony kupujących, ale ma jakichś haczyk czy współpracuje w 100% z allegrowiczem?

Opublikowano

Powinien zwrócić hajs, ale dobrze radzę 

- nie kupuj od gości z zerową reputacją i to jeszcze po okazyjnych cenach.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

bez takich bzdur policja nie może nic zrobić i nigdy nie należy się żaden zwrot. nawet jeśli chce odzyskać pieniądze w razie niewywiązania się z aukcji zajmie to 2-3 lat

nie kupuje się od niezbyt zaufanych sprzedawców zwłaszcza przy długich terminach zakupów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wstrzymaj się z zakupem, jeśli ziomek Cie wykiwa to dostaniesz zwrot kasy, ale za parę lat.. ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jeżeli ta osoba mieszka za granicą i ma tzw "fake" konto, to byś miał spore problemy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam,

Otóż chcę kupić PS4 za 1300 zł na allegro, lecz gościu pisze, że jest to aukcja grzecznościowa i towar idzie z Kanady, ma zerową reputację i tutaj mam pytanie, jeśli zostanę oszukany, to allegro zwróci mi hajs? Jest niby program ochrony kupujących, ale ma jakichś haczyk czy współpracuje w 100% z allegrowiczem?

Pazerny 2 razy traci.

Kup u sprzedawcy z dobrą opinią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...