Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer hardcore w nowej odsłonie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co myślicie o prawdziwym serwerze hardcore i powrocie do starszych edycji niektórych serwerów. Potki włączone od pierwszego dnia, AUTORSKI system gildii lecz różniącym się tym od innych że będzie całkowity brak cuboidów. 100% hardcore. Można spodziewać się wszystkiego. Do tego przystosowany drop ze stone.

Co o tym myślicie?

Opublikowano

@up 

Czy za dużo to nie wiem, jak są to są bardzo słabo przygotowane i wgl na odwal sie. Tak jak teraz kolejna edycja mc.****.net która jest zrobiona z dnia na dzień i z każdą edycją jest coraz gorzej....

@topic

Dodane również będzie włączanie cuboidów od 24:00 do 12:00

Opublikowano

te osoby które piszą to pewnie fk nigdy nie grający na skafie albo :(.

Moim zdaniem spoczko pomysł, tylko ugadaj się z jakimś youtuberem z reklamą, bo bez niej to nawet najlepszy serwer będzie miał 5 osób online (samo mpc nie wystarczy), brak cuboidów hmm... kiedyś chyba coś takiego było nawet na skafie, bo dało się robić kreciki :). Więc spoczko pomysł.

Bez reklam fb

Opublikowano

Tak, tak , tak kolejny serwer HARDCORE! Mam już tego dość, brakuje mi tych serwerów z czystym survivalem tylko dla premium, a nie non-premium, 
I tak btw. to już chyba 10 (jest więcej tylko nie ogarnięte) serwer HARDCORE, wymyśl coś orginalnego jak horse race, albo coś z tych angielskich serwerów weż tylko zrób polskie :)

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...