Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie na słabym sprzęcie.

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w sumie zależy od tego co ty chcesz nagrywać bo action ma swoje wymagania a jak do tego dołączysz gre to wiadomo 2+2 daje 4. Ale zgodze się do tego że pulpit możesz smiało nagrywac.

Opublikowano

Będzie ciężko ale na 30 fpsach może się utrzymać. (na minimalnych)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie da rady, z takimi parametrami możesz co najwyżej pulpit sobie ponagrywać. Mój stary lapek na i5 i mobilitce 5000 ledwo podoływał takim zadaniom, chyba, że na lagach.

Opublikowano

Na takich full low może dać radę,do tego zmień textury na gorszę.

Polecam Ci jeszcze spróbować na LolReplay'u,a co do sprzętu to wchodzi tylko wymiana wszystkich podzespołów.

Opublikowano

Na takich full low może dać radę,do tego zmień textury na gorszę.

Polecam Ci jeszcze spróbować na LolReplay'u,a co do sprzętu to wchodzi tylko wymiana wszystkich podzespołów.

nagrywam lolreplayem ale czymś to trzeba potem zgrać tak? przecież to nie nagrywa w avi czy mp4...

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

No to z LolReplaya np. Actionem nagrywasz i masz to, co chciałeś, tyle że bez spadków FPSów podczas gry, lecz podczas powtórki.

Opublikowano

Nie da rady, z takimi parametrami możesz co najwyżej pulpit sobie ponagrywać. Mój stary lapek na i5 i mobilitce 5000 ledwo podoływał takim zadaniom, chyba, że na lagach.

Hujowy laptek, ja na c2q q6600 wykręconym do 3.8 + radeon 7790 spokojnie z nagrywaniem mam 60 fps na maxymalnych w lolu.

Opublikowano

Da rade na słabej grafice :)

Jak może dać rade na takim procku ? o.O nie ma szans wg mnie, ale każdy ma inne zdanie, a jak chcesz mieć nagranie w dobrej jakości, żeby przyciągało uwagę, to nie wypada nagrywać przy takie grafie :/ nie cudując z fps'ami etc.

Opublikowano

Jak może dać rade na takim procku ? o.O nie ma szans wg mnie, ale każdy ma inne zdanie, a jak chcesz mieć nagranie w dobrej jakości, żeby przyciągało uwagę, to nie wypada nagrywać przy takie grafie :/ nie cudując z fps'ami etc.

zamykam, stałe 30 fps mam aż do wyjścia minionów potem spada do 19.. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...