Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freaking Good Evade - opis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś opisać na jakiej zasadzie działa ten skrypt? Posiadam go, lecz wiem, że służy do unikania skillów, ale nie wiem jak to dokładnie wygląda, może ktoś mi to opisać? Jeszcze bym prosił o prawidłowe ustawienia tego skryptu w grze :)

//edit;

Lepszy skrypt do zeda to iZed czy Sida's Zed?

Opublikowano

Automatycznie się odsuwa? Bo właśnie z tym zagrałem, i szczerze powiem, że grałem na Yasuo Syndrą, to gry wir leciał, stałem po za tym czerownym kwadracikiem, a i tak mnie trafialo, jednak BoL jest lepszy, 0/6 zrobil :)

Opublikowano

Automatycznie się odsuwa? Bo właśnie z tym zagrałem, i szczerze powiem, że grałem na Yasuo Syndrą, to gry wir leciał, stałem po za tym czerownym kwadracikiem, a i tak mnie trafialo, jednak BoL jest lepszy, 0/6 zrobil :)

Pewnie dlatego, że hitbox tego skilla jest większy niż skrypt zakłada, więc nie odchodzi wystarczająco daleko. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba w menu była opcja, żeby zwiększyć odległość omijania danego skilla o ileś jednostek, więc powinieneś to ogarnąć. Swoją drogą i tak nie polecam tego skryptu, jest słaby i bardziej przeszkadza niż pomaga.

Opublikowano

Zapomnialem dodać, skrypt ma być dla free user

Na aktualną chwilę nie ma niczego co by nie było outdate dla free user'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...