Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem Omiga Plus

rooobson

Pytanie

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam chrome wypróbuje to co napisałeś. Męcze sie z tym juz 2 dzień i nie moge tego wywalić 

Edit 

Z przeglądarki udało sie wywalić ale w panelu sterowania w dodaj lub usuń programy cały czas mam i nie idze wywalić nawet ccleanerem 

Opublikowano

Witam mam problem z usunięciem programu Omiga Plus może wie ktoś w jaki sposób wywalić to gówno z komputera? 

Dzisiaj to złapałem eh... SpyHunter 4 na chomikuj, combofix z googla.

Masz mozille czy chrome?

Jak usunąć Isearch.omiga-plus.com wirusa z programu Internet Explorer:

Kliknij strzałkę na prawo od zrewidować pudło

Czy następujące: na IE8-9 wybierz Zarządzanie wyszukiwarki, na ie7 kliknij opcję Zmień domyślne ustawienia wyszukiwania

Usunąć Isearch.omiga-plus.com z listy

Jak usunąć wirusa Isearch.omiga-plus.com z programu Firefox :

Wpisz „o: config” w pasku adresu url. Spowoduje to otwarcie strony Ustawienia

W polu wyszukiwania wpisz „Keyword.url”. Kliknij prawym przyciskiem myszy & go zresetować.

W polu wyszukiwania wpisz „browser.search.defaultengine”. Kliknij prawym przyciskiem myszy & go zresetować.

W polu wyszukiwania wpisz „browser.search.selectedengine”. Kliknij prawym przyciskiem myszy & go zresetować.

Szukaj dla „browser.newtab.url”. Kliknij prawym przyciskiem myszy i reset. Będzie to upewnij się, że strony wyszukiwania nie uruchomić na każdej nowej karcie.

Jeśli ustawienia przywrócić i skandować rezygnować anty malware programy są czyste: Zamknij Firefox, Otwórz Eksploratora plików i wpisz % AppData % w pasku adresu. Wprowadź user.js w polu wyszukiwania. Jeśli ten plik istnieje, zmień jego nazwę i ponownie uruchomić Firefoksa. Trzeba będzie powtórzyć powyższe czynności.

Jak usunąć wirusa Isearch.omiga-plus.com z przeglądarki Google Chrome:

Kliknij przycisk 3 linie poziome ikona na pasku narzędzi przeglądarki.

Wybierz ustawienia.

Wybierz podstawy -> Zarządzaj wyszukiwarkami.

Usuń niepotrzebne wyszukiwarki z listy.

Wróć do ustawienia. Podczas uruchamiania wybierz Otwórz pusty stronica (można usunąć niepożądane strony od stron zestawu link zbyt).

Nie jestem profesjonalistą ale powinno pomóc :) bo mi pomogło !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...