Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg po m3lee?

i*Nasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jaki czołg wybrać po M3Lee:

M4 

czy :

T1 Heavy 

?

Ktory zada więcej obrażen i który za szybko nie padnie xD 

Beda + 

Opublikowano

Ogólnie ja bym wybrał na Twoim miejsce T1 Heavy jeżeli chcesz rozwijać dalej linię. T110E5 jest naprawdę przyjemną dziesiątką i warto go robić. Droga w samym sobie też jest przyjemna ze względu na takie czołgi jak T29, T32 i M103.
Chyba, że masz zamiar stać w miejscu i mieć piąty tier w garażu to bierz M4.

Opublikowano

Zdezydowanie t1. Są mobilne, szybkie przeładowania. Można nim nieźle zarobić. M6 również spoko. No ale jak dojdziesz do t-29 ten to dopiero koksi. 

Opublikowano

Ogólnie ja bym wybrał na Twoim miejsce T1 Heavy jeżeli chcesz rozwijać dalej linię. T110E5 jest naprawdę przyjemną dziesiątką i warto go robić. Droga w samym sobie też jest przyjemna ze względu na takie czołgi jak T29, T32 i M103.

Chyba, że masz zamiar stać w miejscu i mieć piąty tier w garażu to bierz M4.

Przez mr tez dojdziesz do:

- t29:

m4 -> m4a3e2 -> t29 -> ...

-Pattona:

m4 -> m4a3e8/m4a3e2 -> t20(albo t21 nie pamietam) -> ...

e3:

m4 -> m4a3e8 -> jackson -> ...

A z t1ht tylko do e5. Moim zdaniem wybor jest oczywisty ;)

Opublikowano

T1 HT jak dla początkującego gracza.

Dużo pancerza, dużo hp, czołg potrafi wybaczać swoimi zaletami!

Jeżeli potrzebuje linii dla początkującego to niech idzie w ruskie do kv-1 on odbija wiecej niz t1ht :)

Opublikowano

Ja mam 600 bitew na T1 HT i go bardzo polecam czołg OP zagrałem również troche M4 ale wg mnie T1 HT o wiele lepszy od meda :)

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

po m3 lee masz do wyboru linie medow i ht'ków więc to powinien być twoj osobisty wybor. Mogę ci tylko powiedziec, że amerykanskie medy są bardzo sytuacyjne, ponieważ posiadają najlepszy wychył działa w pionie, pozatym są bardzo zwrotne. Jesli chodzi o ht to od 7 tieru zaczynają sie praktycznie nieprzebijalne wieże. Decyduj sam :)

Opublikowano

po m3 lee masz do wyboru linie medow i ht'ków więc to powinien być twoj osobisty wybor. Mogę ci tylko powiedziec, że amerykanskie medy są bardzo sytuacyjne, ponieważ posiadają najlepszy wychył działa w pionie, pozatym są bardzo zwrotne. Jesli chodzi o ht to od 7 tieru zaczynają sie praktycznie nieprzebijalne wieże. Decyduj sam :)

Masz całkowita rację, ale na początek radzę iść w medy. Natomiast M4 jest wyjątkowy, ponieważ ma działo 105mm które na 5 tierze jest jak bajka.

Opublikowano

M4 - "maly, ale wariat". hmm, jesli lubisz troche szalec, to polecam go. na tym tierze bardzo dobrze sie spisuje ze swoja haubica, ale jak wiadomo, amunicja kosztuje wtedy. hmm, dokupisz jeszcze dosylke i zredukujesz przeladowanie.

T1 Heavy - wiekszy, wolniejszy i jeszcze slabe dzialo. ogolnie to jest taki jeden z slabszych czolgow... jesli gracz posiada doswiadczenie, to kazdym czolgiem umie zagrac ; )

do tego na V tierze, slabo sobie radzi z przeciwnikami innej nacji.

ja bym wybral M4, ale to tez zalezy gdzie bym chcial dalej pojsc. do tego gold ammo kosztuje : )

Opublikowano

Shermana bierz! :) I powolutku zbieraj na T1Heavy :)

M3 lee to taka męczarnia, że zbadanie 2 tanków mija się z celem. Lepiej zbadać tylko 1.

Ogólnie bardziej polecam shermana, fajny one shoter. Potem można iść w HT'ki.

Opublikowano

M3 lee to taka męczarnia, że zbadanie 2 tanków mija się z celem. Lepiej zbadać tylko 1.

Ogólnie bardziej polecam shermana, fajny one shoter. Potem można iść w HT'ki.

Ja jakoś zbadałem i M4 i T1HT (pierwsze konto) i nie narzekam na M3 Lee.

Opublikowano

Ja polecam M4. Dość fajny czołg a kiedyś gdy wywaliło go na swoje tiery to każdy był na hita , bez wyjątku. Gracze się skarżyli no i wargaming zrobił nerfa. T1 ma fajną płytę dolną bo z kv-1 szybkostrzelnej lufki czasami wchodzi za 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...