Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry MMORPG

VarkiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Prosił bym o podanie paru ciekawych gier typu MMORPG. Mogą być także zapowiedzi na ten rok, najlepiej żeby były w klimacie WoW-a i Runes of Magic. Na pewno nie interesują mnie gry typu:

-Metin 2

-Tibia

-Anno Online

-World of Tanks

-Lol.

Proszę o jak najwięcej odp. ;)    

Opublikowano

W Aiona grałem i uczucia mieszane. Age of Wulin i DC to nie moje klimaty,  Path szybko mi się znudziły ale za to w Tera Online nie grałem.

Proszę o kolejne propozycje ! 

Opublikowano

Smite i Dota 2 to gry MOBA, których nie lubię. NFS i War Thunder to nie MMORPG a Nostale i Elsword nie przypadły mi do gustu. 

Opublikowano

Wurm Online ? Napisz może czego oczekujesz. Skoro Aion Ci się nie spodobał to po Terze nie spodziewaj się niczego więcej. 

Opublikowano

Szukam gry podobnej do World of Warcarft i Runes of Magic, język polski lub angielski, najlepiej żeby item shop nie miał wielkiego wpływu na grę ( np. ktoś kupi za realne pieniądze daną walute w grze i jest lepszy ) nie interesują mnie gry MOBA, a w Aiona grałem ale jest strasznie ograniczony, lecz w Tere nie grałem.  Może to być także zapowiedź gry na ten rok.

Opublikowano

Varkir jedynie to Allods Online pare godzin temu dalem ten tytuł w temacie obok zobacz jezeli ci sie spodoba moge udzielic odpowiedzi na kilka pytan. Ogólnie gra jest zrobiona własnie na typie WoWa sam w WoWa grałem i Allods przyciagnoł mnie juz na bardzo dlugo i jak na ta chwile wygrywa [ w moim odczuciu ] na rynku gier F2P, a jezeli chodzi o płatne czy abonament to na tą chwile lepszy jest chyba tylko WildStar. 

Opublikowano

Dziękuje bardzo wszystkim za odpowiedzi ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...