Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak dużo a jednak tak mało

MoyzeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, ostatni mam sporo wolnego czasu i siedze przy komputerze, problem z tym że nie mam co robić . Od 3 lat grałem w 1 grę ( LastChaos) i naszła mnie myśl  Ile można ? 

Mam więc teraz pytanie do was: W co wy gracie i jakie gry możecie mi polecić ?

Chodzi mi o gry PvP+PvE bo jestem przyzwyczajony do expienia w grach . Może być coś w stylu Metina, aby troche odbigało od tego klimatu bo to też jest gra na którą poświęciłem dużo czasu ale musiałem przytaoczyc tą nazwe aby każdy widział o jakie gry mi chodzi :) Najlepiej aby gra miała do 2-3 GB ( ewentualnie jesli jest świetna to może być troszke więcej ) . Miałem chęć zagrania w AION ale gdy zobaczyłem czas pobierania ( prędkośc 65kb/s= 100h ) troszke mnie to odstraszyło. Mam nadzieje że coś mi doradzicie bo mam już dośc gapienia się na pulpit po włączeniu komputera :D 

Jeśli znacie to możecie tez podać jakąś fajną gre na przeglądarke ( Taka typowo przeglądarkową lub coś w stylu Drakensang ) do pogrania w międzyczasie :) 

Z góry dzięki 

Opublikowano

Najlepsza opcja to jest wyjść z domu ;) lepiej się poczujesz, co prawda sam rzadko wychodzę :P jeżeli chodzi o takie gry to już prawie nie ma takich co mają do 3gb, jedyna jaka mi się kojarzy to jest shaiya która ma te swoje 3.1gb (chyba :P), polecam ją, kiedyś zmarnowałem dużo czasu na nią. Są Polskie serwery jak i Angielskie/US, lecz polecam ci grac na US jest tam jeszcze sporo graczy :) grę znajdziesz na aeriagames.com

Opublikowano

Mam nadzieje że coś mi doradzicie bo mam już dośc gapienia się na pulpit po włączeniu komputera :D

Najlepszym rozwiązaniem będzie wyjście na dwór.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

AION - piękna grafika

Wyście z domu - grafika jeszcze lepsza :)

//edit

nie dotyczytałem

Miałem chęć zagrania w AION ale gdy zobaczyłem czas pobierania ( prędkośc 65kb/s= 100h ) troszke mnie to odstraszyło

NosTale, Shaiya, Tera, Margonem?

Opublikowano

Aion jest bardzo fajny, ale mi osobiście po 20lvl sie znudził.

Mimo wszystko polecam.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Tera jest fantastyczna, bardzo wyciągająca. Ewentualnie Neverwinter. Nie mam tylko pojęcia ile to waży, jakoś nigdy mnie to specjalnie nie interesowało.

Qui est le prochain?

Opublikowano

W Rappelz już grałem i jakoś mnie nie wciągneło, tak samo jak Neverwinter . Z tych propozycji które podaliście w sumie nie grałem tylko w Shaiya i Tera . Która jest lepsza ? Możecie powiedzieć pare słów o tych grach ? Dużo ludzi gra w te gry ? Bardziej zalezy mi na grze w ktorej cos osiagne i bede sie mogl troche pobic z innymi a nie ze soba ( ? ) .

Tak nawiasem mówiąc, nie ma żadnych nowych gier na polskim rynku ? Wszystko to co tu zostało wymienione ( przynajmniej jak dla mnie ) ma dobre pare lat . Przydałaby sie jakas gra w której kazdy zazyna od nowa, wtedy jest zabawa :D 

P.S. Dajcie spokoj z tym wychodzeniem z domu ;) Gram w wolnym czasie a że idą wakację mam go troche wiecej :) 

Opublikowano

Shaiya mega gra :) Spędziłem wieeele godzin expiąc na PLu. Gameplay jest zajebisty. Bicie do 80 lvla na różnych expowiskach szybko się nie znudzi. Do wyboru masz 6 postaci, w każdej z dwóch frakcji.

TERA też jest całkiem spoko lecz za dużo Ci nie powiem bo grałem tam jedynie 2 dni, ponieważ nie przypadła mi do gustu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...