Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie o takowym serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że było pewnie wiele takich tematów ale co sądzicie o takim serwerze ? Na początek byłoby 40 slotów :)

Jest to zwykły survival ale nie taki łatwy jak inne.

Byłoby wiele ciekawych rzeczy dzięki którym rozgrywka stanie się o wiele bardziej zabawna

Na przykład:

- Wiele ciekawych eventów typu: Spadające kowadła,Podpalacz i wiele więcej :)

- Realistyka czyli Gdybyśmy mieli pełne eq to będziemy wolniej chodzić oraz pływać

- Drzewo będzie realistycznie opadać

- Nowe dzwięki w grze

- Po śmierci gracz jest jako duch na 10 sekund

- Efekty od mobów

- Gdy będzie się trzymać pochodnie w ręce to ona oświetla nam drogę

- Plecaki

- Emotikony na czacie

- Handel między graczami czyli o wiele mniej oszustw (Będzie to tylko wymiana itemami lub przesyłanie komuś tych itemów bez potrzeby bycia przy sobie można także ustawić aby gracze byli obok siebie aby mogli handlować)

- Co trzy poziomy jedno serduszko więcej

- Efekt krwi podczas obrażen

- Nowe moby

- Teraz często szkielety, zombie będą mieć na sobie zbroje

- Możliwość chowania map oraz książek na półkach

-  Gdy uderzymy kurczaka wtedy zacznie nas atakować

- Niektóre zwierzęta będą mogłyby wybuchać dlatego będzie trudno

@AKTUALIZACJA

- Pułapki na graczy (Takim sposobem można zabezpieczyć swój domek) Chodzi o to że np. na dole jest lawa nad lawą umieszczamy gline(Musi to być glina !) i na tej glinie możemy położyć jakikolwiek materiał kamień,Ziemie wszystko :) Gdy inny gracz na to wejdzie spadnie właśnie do tej lawy :) Można robić także różne tajne przejścia używając właśnie tego. Tutaj chodzi o to że możemy zabezpieczać się przed graczami,robić pułapki oraz tajne przejścia wystarczy dać w to miejsce gline a przed nią lub nad nią jakiś blok :)

Tak wiec co myślicie o takim serwerze ? na spawn dodam takie mini-boisko gdzie można zagrać z innymi graczami w piłkę gracze mają także komendę /tpa,/spawn oraz /sethome lecz na czas :) Napiszcie czy tworzyć taki serwer ponieważ moim zdaniem za dużo tego survival+frakcje.

Opublikowano

Nic takiego wyjątkowego tutaj nie ma ;-; zwykły serwer z masą pluginów...

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nic takiego wyjątkowego tutaj nie ma ;-; zwykły serwer z masą pluginów...

Drogi Bilonie Pluginy są dobierane nie wsadzam ich na odpierdziel to są dopiero propozycje. Później będę testować i usuwać to co słabe a zostawiać to co dobre rozgrywka ma być miła i przyjemna musi być trochę trudno ;)

Opublikowano

Nowe moby insanemobs ?

Nie :)

nie lubie survivalów. Nawet mimo tych dodatków - nie zagrałbym :))

Rozumiem nie każdy lubi takie tryby ;)

Opublikowano

Chciałbym aby rozgrywka była bardzo przyjemna i uczciwa dlatego piszcie także własne propozycje, a ja je rozważę ;)

Opublikowano

Żeby serwer wypalił musisz mieć reklamy u youtuberach ci co mają chociaż 5k + Subów .. To ci serwer wypali gdybyś nawet miał czyste survival ;d .

Opublikowano

Żeby serwer wypalił musisz mieć reklamy u youtuberach ci co mają chociaż 5k + Subów .. To ci serwer wypali gdybyś nawet miał czyste survival ;d .

Trudno takiego znaleźć ale spróbuje :)

Wymyśl coś nowego co nie ma na serwerach.

Jakieś propozycje ? Nigdy nie widziałem żadnego serwera ze zwierzętami które wybuchają, Opadającymi drzewami czy nawet efektami i innymi urozmaiceniami ;)

Opublikowano

Pomysl mi sie nawet podoba. Mysle ze to nie bedzie kolejny nudny sv gdzie tylko drop jest glowna atrakcja..Jesli zrobisz tak jak napisales to moze byc to o wiele ciekawszy sv i f. Mam nadzieje ze gracza tez sie to spodoba. ;)

Opublikowano

Pomysl mi sie nawet podoba. Mysle ze to nie bedzie kolejny nudny sv gdzie tylko drop jest glowna atrakcja..Jesli zrobisz tak jak napisales to moze byc to o wiele ciekawszy sv i f. Mam nadzieje ze gracza tez sie to spodoba. ;)

Dawno nie widziałem zwykłego survival same frakcje.. Tutaj zostaną dodane te urozmaicenia pluginy załatwione teraz spolszczyć oraz skonfigurować :) Gdybym nie miał do tego pluginów to bym nie opisywał np. z tymi drzewami gdybym nie miał pluginu do tego to bym nie pisał o tym proste ;)

Opublikowano

Właśnie konfiguruję pliki ;) Pozostaje spolszczyć i jakąś ekipę, a na koniec sponsor.. Myślę że trochę tego jest ale moim zdaniem warto będę co jakiś czas dodawać nowe rzeczy aby jakoś nie zrobić nudnej rozgrywki.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...