Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem error 10060

TeemoPsota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiem że nie powinienem tego pisać ale mam error -2 10060 czyli niby z połączeniem z CA ale aktualnie combat arms nie ma żadnej przerwy/konserwacji . Wiem ponieważ mój kolega aktualnie gra i konserwacje są przeważnie o 5:30 . Nie działa reset router reinstalacja CA  adwclenare też już użyłem i nadal nic może jakiś chętny do pomocy  ??? Proszę żebyście nie usuwali tego bo chce se w gierkę pograć.

Opublikowano

Dobra mój komp jest zawirusowany i jak instaluje IE11 to piszę że nie została dobrze zainstalowana nie może pobrać z głównego serwera . Więc czeka mnie format dzięki za pomoc :)

Dobra robiłem formata i nadal gówno i to samo ten sam błąd i nie wiem co teraz robić moje życie spadło do poziomu 4

Opublikowano

No modema nie mogę zresetować do ustawień fabrycznych bo mam serwer podłączony i są przekierowania portów ale już kiedyś grałem jak był skonfigurowany modem :)

Z edituje kiedy wyłączę zaporę i zobaczymy  

EDIT: Wyłączenie zapory nic nie dało , jak bd ojciec to poszperam w modemie

EDIT2: Resetowanie modema nic nie dało :CCC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...