Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski skrypt na HAKOWANIE !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#
#
#

Witajcie ludziska skończyłem mój skrypt inspirowany grą "Watch Dogs". Skrypt dodaje nam możliwość hakowania !!!

Nie będę skryptu opisywał ponieważ wszystko jest w nim opisane, napiszę wam tylko o podstawach:

permissja:

-"hakuj.cheat" - daję możliwość zcheatowania sobie smartphona

komendy:

-/hakowanie - otwiera okno z craftingiem smartphona, możliwością zablokowania go i jeśli ma się permissje zcheatowania sobie smartphona

-/zablokuj - blokuje smartphona

I to wszystko :D. Aktualnie jest 12 rodzajów hakowania, ale pod tym tematem możecie pisać co jeszcze mógłbym dodać :D. Po wstępnym zapoznaniu się z kodem, ktoś mógłby pomyśleć że łatwo kopiować smartphony, ale nie ma obaw połowa skryptu to zabezpieczenie przed tym :D.

Dodatkowo bardzo dziękuje użytkownikowi TheMadMan9512 za pomoc w tworzeniu tarczy i spowonienia.

Link do raw'a na pastebin:

http://pastebin.com/raw.php?i=pXRJc19L

Mam nadzieję że skrypt wam się spodoba, i wyrazicie to like'ami oraz komentarzami :D

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Opublikowano

@nordicman

Nie wiem co ja mam tutaj komentować, naprawdę..

Dosyć, że kod jest tak nie składny jakby pisało go dziecko 3-letnie to jeszcze jest on bezużyteczny...

Prezentacja wygląda słabo. Nic praktycznie się z niej nei można dowiedzieć..

Komendy bez sensowne..

Nie napisałeś, że trzeba posiadać Skript+.

Gdyby to był plugin, to jeszcze byłaby dla niego szansa, bo można by go z czymś innym połączyć (Porobić wtyczki do Vault, gildii itp). Niestety.. To skrypt..

Ocena według mnie:

0/10 za prezentację.

2/10 za skrypt.

2/10 za kod.

-5/10 za przydatność.

Suma:

-1/10

Dlatego też nie polecam.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@S0L1D3R

1. gdybyś widział moje poprzednie prezentacje skryptów to byś wiedział że nie jestem w tym najlepszy

2. Eeee lol skrypt jest rozbudowany dużo opcji do konfiguracji więc nwm o co ci chodzi

3. Wiem o tym, ale z początku miałem inną wizje tego skryptu więc jak mi się "wizja" zmieniła to nie chciało mi się już poprawiać

4. Akurat skrypt, może nie jest tyle przydatny co bardziej jako dodatek na przykład na freebuild nada się idealnie enderchest jak idzie się kopać, skakanie na dodatkowe parkoury, tarcza, spowolnienie i zycie na pvp więc nie wiem o co ci chodzi

5. Jeśli chodzi o sk+ to nie napisałem, bo dla mnie pisanie skryptów w skript bez sk+ to jak smarować chleb masłem nie posiadając chleba -_-

@2up twoja sygnaturka mówi o tobie wszystko -_-

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Opublikowano

@shadover niestety nie mam, ale zawsze możesz poprosić jakiś hosting o testowy serwer, albo postawić u siebie na kompie. Jak coś to skrypt testowałem na 1.7.2

Jak chesz wszystkie pluginy to masz link do tematu mojego kolegi ze swoim skryptem on tam dał link do downloadu sk,sk+ i skaddonlib:

http://www.mpcforum.pl/topic/1202613-dl-autorski-skrypt-magiczna-rozdzka/

daję link do tego tematu, bo nie jestem zarejestrowany na żadnej chmurze i nwm gdzie można roić skany

Moje skrypty na mpc:

Opublikowano

Na co komu przyda się ten skrypt? Żeby schakować własny serwer? Po prostu aż się płakać chce -.-

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

Każdy kto pisze komentarze typu "cheaterstwo" znaczy że w ogóle nie włączył tego skryptu !!! On ma ułatwić grę graczom ale za swoją cenę !!! Ja nie skryptów które służą tylko na chwilę żeby sobie beke porobić -_-

Moje skrypty na mpc:

Opublikowano

Nie dopracowany i nie przemyślany ten skrypt -.- 

A zresztą minecraft i WatchDogs niezbyt się dopasują więc nie zbyt widzę sens łączenia fabuły...

Jeśli nie wiesz jaki skrypt napisać to możesz zrobić coś z Eventami ;)

Pozdrowionka

Opublikowano

@LinerPL jest przemyślany, ale zbyt wiele razy xD Za dużo pomysłów miałem, za każdym razem inny i dlatego wyszedł taki burdel... A jeśli chodzi o łączenie fabuły to ja nie łącze fabuły, tylko pewne funkcje :D

Moje skrypty na mpc:

Opublikowano

@ziemniaczek320 no wlasnie widać ;)

Ale jak pisałem wczesniej napisz coś użytecznego bo to jak widzisz nie zbyt sie przyjmie ;)

Zrób coś bardziej przydatnego administracji a nie coś co może ją wkurzać ^^

Opublikowano

zmien go na 100% zeby hakowac kase (z gracza) i hakowanie enderchesta

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...