Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone połaczenie bez kabla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna z możliwości to synchronizacja iPhone z iTunes przez WiFi, jedyny warunek jest taki że komputer i telefonmuszą się znajdować w tej samej sieci WiFi.

Aby aktywować synchronizacje iPhone z iTunes przez WiFi:

1. Podłącz iPhone do komputera
2. Włącz program iTunes (zainstaluj go jeśli go jeszcze nie masz)
3. Wybierz z menu na górze Widok -- Pokaż pasek boczny i wybierz swojego iPhone po prawej stronie.
4. Wejdź do zakładki Podsumowanie, przewijamy w dół i zaznaczamy Synchronizuj z tym iPhone´em przez WiFi

Gotowe!

Teraz gdy chcemy zszynchronizowac iPhone z komputerem należy na iOS kliknąć na: Ustawienia - Ogólne - Synchr. z iTunes (Wi-Fi) - Synchronizuj teraz

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

Albo ja czegoś nie wiem albo ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nie mam kabla!!!
Jak mam podłaczyć telefon do komputera jak nie mam kabla?

Bardziej chodziło mi o jakieś apki z cydii co mi to umożliwią.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Zależy po co chcesz podłączyć ten telefon do komputera.. jest iFile do zarządzania plikami, możesz go zainstalować i ustanowić połączenie z komputerem poprzez SSH, tylko telefon i komputer muszą być w tej samej sieci WiFi.

Połączenie SSH z iFile: http://www.se7ensins.com/forums/threads/ssh-connection-through-ifile.857235/

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...