Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lokalizacja Metin2PL w Gamegorge Live.

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

games->pol_pol->metin2

Przecież mówię, że nie mam folderu "Gry". Chyba, że nie wiesz co to znaczy "Games" po angielsku.

33u351d.jpg

Opublikowano

folder powinien tam być, na 2'ch komputerach tak mam. odpal program gf live, w ten sposób się zaktualizuje program i ewentualnie pobierze brakujące pliki

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

folder powinien tam być, na 2'ch komputerach tak mam. odpal program gf live, w ten sposób się zaktualizuje program i ewentualnie pobierze brakujące pliki

Znalazłem.... Tylko 1 pytanie. Czemu mam to coś (GameforgeLive) na 2 dyskach? Przecie instalowałem to tylko raz, na C mam to co na screenie, a na D taki sam folder, w którym znajduje się tylko folder "Gry" a w nim Metek. O co chodzi? :D

Opublikowano

Znalazłem.... Tylko 1 pytanie. Czemu mam to coś (GameforgeLive) na 2 dyskach? Przecie instalowałem to tylko raz, na C mam to co na screenie, a na D taki samo folder, w którym znajduje się tylko folder "Gry" a w nim Metek. O co chodzi? :D

może program sam tak zrobił gdyż nie było miejsca/mało miejsca na C

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Odinstalowałem całego GL, wyciąłem sam folder metka, wkleiłem na pulpit. Odpalam przez launcher z metka i działa bez GL :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odinstalowałem całego GL, wyciąłem sam folder metka, wkleiłem na pulpit. Odpalam przez launcher z metka i działa bez GL :).

wystarczyło odpalić plik metin2 nolauncher i byś tak miał nawet w folderze gf live :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...