Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlanetSide 2 Email nie dochodzi.

SorminAttack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem... otoz pamietam jedynie nazwe konta, hasla i e-mailu nie pamietam...  wszedlem na oficjalna strone PlanetSide 2, dalem Forgot Password, wpisalem swoj nick (Station Username) nacisnalem Continue, a potem albo przekierowuje mnie do glownej strony, albo pisze, ze wiadomosc zostala wyslana na moj e-mail. Przeszukalem wszystkie moje e-maile, lecz na zadnym nie bylo tej wiadomosci.

Wie ktos co zrobic, aby ta wiadomosc doszla, albo zeby odzyskac swoje konto bez kontaktowania sie z nimi telefonicznie?

Opublikowano

Więc tak, miałem ten sam problem. Musiałem założyć mail na gmail, także polecam wp.pl, onet.pl. Popróbuj na tych, email powinien przyjść do 15 min.

Opublikowano

Więc tak, miałem ten sam problem. Musiałem założyć mail na gmail, także polecam wp.pl, onet.pl. Popróbuj na tych, email powinien przyjść do 15 min.

Ale mi trzeba odzyskac passy, nie zrobic nowe konto.

Opublikowano

Patrzyles spam? Mozliwe ,ze masz jeszcze jakiegos mail'a, ale o tym nie wiesz. sprawdz uwaznie. Na mailach pouzywaj opcji szukaj. Moze znajdziesz tego na ktorym sie rejestrowales. Jak nie to nowe konto.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Patrzyles spam? Mozliwe ,ze masz jeszcze jakiegos mail'a, ale o tym nie wiesz. sprawdz uwaznie. Na mailach pouzywaj opcji szukaj. Moze znajdziesz tego na ktorym sie rejestrowales. Jak nie to nowe konto.

Patrzylem w spam, a innego maila... watpie. Szukalem, przepatroszylem wszystkie strony i nic.

Opublikowano

Skoro patrzyles wszystkei mail'e to powpisuj je tu:

https://account.station.sony.com/reg/forgotStationName!input.action?theme=ps2&service=%2Fauthenticated%2Flink%2Ffacebook%2FconfirmAndLink!input.action%3FcasVariant%3Dsingle

Bo skoro twierdzisz, że patrzyłeś WSZYSTKIE swoje mail'e to tak znajdziesz ten prawdziwy.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Skoro patrzyles wszystkei mail'e to powpisuj je tu:

https://account.station.sony.com/reg/forgotStationName!input.action?theme=ps2&service=%2Fauthenticated%2Flink%2Ffacebook%2FconfirmAndLink!input.action%3FcasVariant%3Dsingle

Bo skoro twierdzisz, że patrzyłeś WSZYSTKIE swoje mail'e to tak znajdziesz ten prawdziwy.

Wlasnie tak robilem i na zaden nie przychodzi e-mail. Trudno, konto stracone.

Temat do zamkniecia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...