Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] BodiMen

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istny nie akceptuje mojego odwołania więc piszę po raz milionowy.

Wnoszę o unbana bo jest nadany za nic. Nie obraziłem go. Napisałem tylko i wyłącznie, że idę mu ruchnąć mamusię a to nie jest obraza. On swoim pieprzeniem prowokuje a swoim analfabetyzmem podrażnia mnie.  Stwierdzenie, że idę mu ruchnąć mamusię nie jest obrazą a raczej zaszczytem.

NASIENIE WARTE MILION DOLARÓW. Nie to co Kicha.

@Edit :

Co takiego?  Ale wskaż mi gdzie go obraziłem? Nazwałem go analfabetą bo nim jest a to nie obraza tylko określenie człowieka, który ma problemy z językiem ojczystym.

@Edit2 :

Swoją drogą dostałem bana na 14 dni za obrazę członka teamu? Wy go traktujecie jako członka administracji? Ja bym się wstydził przyznać do tego, serio.

Ban imo nadany nie fair bo w dziale publikacji metka (przykład) to jest pełno wyzwisk od kurew a mają tylko warna.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To jest obraza. Albo odwołujesz się normalnie, albo w ogóle.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No więc jak? Dodam dodatkowo pod moją obronę, że Endymion i ktoś jeszcze nazwał Kiche "idiotą" co też jest obrazą a warna ani bana nie dostał.

Wiec ultimatum :  unban dla mnie lub ukaranie jego także. A jak nie to się pierdolcie i robie nowe konto bo za darmo czekać nie będę.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wiec ultimatum :  unban dla mnie lub ukaranie jego także. A jak nie to się pierdolcie i robie nowe konto bo za darmo czekać nie będę.

To nie koncert życzeń, a tego typu odwołania są nie na miejscu. Jak już kogoś oskarżasz to daj dowody (wyślij na PW). Ban zostaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...