Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dziwny błąd z działaniem systemu.

Husanks

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

Mam problem dot. komputera i jego działania. Po włączeniu komputera komputer chodzi szybko i bezbłędnie. W grach również utrzymuję stosowną liczbę klatek na sekundę, gry sie nie zacinają; problem jest wtedy gdy je wyłączam lub chce coś zrobić w czasie ich działania. Po wyłączeniu gry muszę odczekać minutę, czasami dwie żeby komputer się odwiesił (ctrl+alt+delete działa, ale menedzer sie nie wyswietla dopiero po wylaczeniu gry) Tak samo jest gdy próbuję coś zrobić. Mnie to już naprawdę zaczyna denerwować...

System to Windows 7 32bit

Nie jestem jakimś informatykiem, ale domyślam się że może to być wina mojego RAM'u - 2GB Ram DDR3

z góry dziękuje i pozdrawiam.

Pozdrawiam.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tak w CSGO League of legends ( po wcisnieciu kontynuuj czasami czekam 3 minuty -,-") battlefield3, farcry 3, diablo 3. 

Specyfikacje : Geforce GT 610 2GB ram ddr3 , Intel  core 2 duo 2.80GHz (E7400)  , Płyta główna Dell Inc. 0T656F (wiecej nic nie widze) , 

Jednak mam ram'y ddr2 : (i tu ci wkleje ss'y bo nie wiem jak to przepisac: http://www27.zippyshare.com/v/40749567/file.html)

A jezeli chodzi o dysk, Seagate Barracuda 7200.12 ST3320418AS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive

Pozdrawiam.

Opublikowano

Podaj spec. kompa tylko dokladna.

W jakich grach tak masz? Jesli masz polaczenie niewydajny cep + malo ramu to moze byc skutkiem.

Osobiscie ci powiem ze w grajac w lola na amd athlonie i 2gb ramu spotykal mnie pech i przewaznie po 2-3 grach musialem resac pc bo do pulpitu sie zejsc nie dalo.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...