Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jutro wychodzi nowa mapa?

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te wszystkie nowe skiny miały wychodzić podczas Mistrzostw, aczkolwiek wiem, że wszystkie skiny będą dostępne pod koniec wakacji, więc jeśli teraz go nie złapiesz, to pewnie wtedy Ci się uda.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie wiem skąd wytrzasnąłes info, że nowa mapa wychodzi jutro, ale jesli już to wyjdzie najpierw na PBE. Poooteeem dłuuuuuuuuuugi proces 'adjustingu' mapy, żeby nie zabierała znacznie więcej ram i grafiki od poprzedniej wersji i mooże w sezonie  5 zobaczymy nową mapę na globalnych serverach ;) 

A co do skinów: Wyjdą w czasie mistrzostw. Jeżeli nie wyrobili się na czas otwarcia (A sądzę że ich plan był żeby wrzucić skiny od 1 dnia), to raczej skiny wrzucą po zakończeniu fazy grupowej mistrzostw ;P

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Te wszystkie nowe skiny miały wychodzić podczas Mistrzostw, aczkolwiek wiem, że wszystkie skiny będą dostępne pod koniec wakacji, więc jeśli teraz go nie złapiesz, to pewnie wtedy Ci się uda.

lol ? dzien, kilka po nowym patchu juz beda pozdro

Opublikowano

Nie wiem skąd wytrzasnąłes info, że nowa mapa wychodzi jutro, ale jesli już to wyjdzie najpierw na PBE. Poooteeem dłuuuuuuuuuugi proces 'adjustingu' mapy, żeby nie zabierała znacznie więcej ram i grafiki od poprzedniej wersji i mooże w sezonie  5 zobaczymy nową mapę na globalnych serverach ;)

A co do skinów: Wyjdą w czasie mistrzostw. Jeżeli nie wyrobili się na czas otwarcia (A sądzę że ich plan był żeby wrzucić skiny od 1 dnia), to raczej skiny wrzucą po zakończeniu fazy grupowej mistrzostw ;P

W sezonie 5?

hahahahaha

na PBE mapa już jest geniuszu - a riot opracowuje ją by było jak najmniejsze lagi - średnio FPSy wynoszą na niej 50-60 na dobrych komputerach gdy stara 150-200 :)

w następnym patchu  wyjdzie skin dravena (tak myślę) a mapa nie długo pod dravenie

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

W sezonie 5?

hahahahaha

na PBE mapa już jest geniuszu - a riot opracowuje ją by było jak najmniejsze lagi - średnio FPSy wynoszą na niej 50-60 na dobrych komputerach gdy stara 150-200 :)

w następnym patchu  wyjdzie skin dravena (tak myślę) a mapa nie długo pod dravenie

Widzę ładnych dropsów się nałykałeś.

Na pbe w chwili obecnej nie ma jeszcze udostępnionej mapy ...

Dopiero Login screen wstawili z mistrzostw a ten już marzy o nowej mapie na serwerach live

graphic.png

Opublikowano

nowa mapa bedzie po mistrzostwach świata s4, potwierdzone by rito

A kiedy one są ?

Pytam bo nie interesuje się zbyt LCS itp.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...