Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheon

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pantheon dalej jest silny i warto nim grać. W ulcie zmienili to, że nie może rzucać speli zanim nie wyląduje.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Pantheon dalej jest silny i warto nim grać. W ulcie zmienili to, że nie może rzucać speli zanim nie wyląduje.

Tylko tyle? Nie sądzę. Zmienili mu również zasięg, przez co jest trochę bezużyteczny, jeśli stoi na Topie, a musi zejść na bota. Musi podejść bliżej i dopiero skoczyć. Warto nim grać, nadal jest mocny, grałem nim rankeda, wygrałem ostro. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up, o ile wiem to nie wprowadzili nerfa zasięgu jedynie czasu lotu który się przedłużył.

@2up, teraz nie da mu się przerwać skoku i chyba nie da się także mu zadać damage teraz podczas używania ulta.

Opublikowano

Po ostatnich nerfach i zmianach imo są lepsze picki. Choć na topie dalej daje radę.

Patch 4.8

oMxUxlN.jpg

Patch 4.9

GKplZpE.jpg

Opublikowano

Właśnie nim grałem ,niszczy w early i w late jak się nafeeduje tak to dosyć słaby ,dobry roam i wlasnie gralem eZem i walil z dzidy po 700 ( kryt )  polecam cic go na low elo ( b5- g5

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nie graj, usunęli małego buga na ulcie, jest teraz najgorszy w lidze, gorszy jest nawet zed :*

Ironia?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jest ok, nic wielkiego nie zmienili jego mechanika jest dalej taka sama, dobre ganki, dobre early, duże szanse na double na bocie na 6.

W late jak dobrze go zbudujesz to przytankuje i zada damage, imo dalej tier2

Opublikowano

Powiem tak; Panth to mój main i naprawdę daje radę. 1vs2 czasem daje rade, najlepszy jest 1vs1

Polecam go

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...