Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nitro

Cynical

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary filmik, nie wiem co mam myśleć. Miał cheaty, nagrał humorystyczny filmik. Jak ktoś go oglądał i nadal chce, to niech go ogląda.

Cheatował, został zbanowany, tyle w temacie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Dostał słusznego bana i tyle. Jakoś nie za bardzo interesuje mnie jego "kariera yt". Oglądałam tylko jego telefoniczne rozmowy. A tak poza tym nic ciekawego nie ma na kanale.

Opublikowano

Ogólnie Nitro robi z siebie takiego internetowego idiotę. Dostał bana słusznego, bo żeby ciągle grać na bolu to przesada. Rozumiem, że czasami ktoś używa itd. ale nie zawsze. Poza tym on się tutaj tak usprawiedliwia i wie, że ludzie zapomną o tym bolu, ale dalej będą mu przypisywali taką plakietkę.

Film jak dla mnie nie śmieszny ;-).

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Ogólnie Nitro robi z siebie takiego internetowego idiotę. Dostał bana słusznego, bo żeby ciągle grać na bolu to przesada. Rozumiem, że czasami ktoś używa itd. ale nie zawsze. Poza tym on się tutaj tak usprawiedliwia i wie, że ludzie zapomną o tym bolu, ale dalej będą mu przypisywali taką plakietkę.

Film jak dla mnie nie śmieszny ;-).

Ja mam w dupie szczerze ,że używa programu Bot of Legends ,ale mówi na dodatek ,że inni są unskiledami a on jest FÓBÓ JESTE KRUL.

W dodatku filmik bezsensu.

Prócz serii '' śmieszne rozmowy telefoniczne '' czy jakoś tak nic nie oglądałem ,bo nie ma lepszych filmików do zaoferowania.

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...