Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na darmowe smocze monety!

Pettyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś chciałbym wam przedstawić sposób na zdobywanie smoczych monet zupełnie za darmo - jedyne co musisz mieć to czas, żeby zdobywać punkty na pewnej stronie.

Co to za strona? 

Ta strona to dogry

Jak to działa?

Zdobywasz punkty w serwisie, a następnie wymieniasz je na smocze monety.

Jak się zdobywa punkty? 

Punkty zdobywa się wykonując różnorodne zadanie w grach np. przejdź tutorial lub wbij 5 poziom. Zadanie są naprawdę bardzo proste i w większości wystarczy poświęcić 5 minut aby zdobyć dużą ilość punktów.

Czy jest to jedyny sposób na zdobywanie punktów?

Nie! Możesz je zdobywać dodając fotosy z gier, zadając pytania i odpowiadając na pytania innych użytkowników. Są też dzienne zadania - za codzienne logowanie dostaniesz 5 punktów.

Czy zadania w grach kiedyś się skończą?

Tak, ale na szczęście co jakiś czas administracja sypnie nam kolejną porcją zadań.

Czy ta strona jest wiarygodna?

Jak najbardziej tak, sam z niej korzystam od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolony! 

Ile SM dostanę za ile punktów?

50SM za 1999 pkt.

150SM za 4999 pkt.

500SM za 9999 pkt. 

2100SM za 29999 pkt.

Okej, wystarczy tego gadania! Zaczynajmy! Co muszę zrobić?

Wejdź na www.dogry.pl, zarejestruj się i zacznij zbierać punkty!

Czy jest jakiś sposób na darmowe punkty?

Tak, jest jeden na 30 punktów. Wystarczy że po adresie znajdującym się w poprzednim poście dopiszesz /r/castiel699 a darmowe 30 punktów powędruje na Twoje konto.

Wszelkie pytania i niejasności kierujcie do mnie na PW lub pod tym tematem. 

Opublikowano

Osobiście w godzinę najwięcej zdobyłem około 500 pkt robiąc zadania. Pkt idą naprawdę szybko :)

Ps. punkty są przyznawane dopiero po akceptacji przez administrację, ale akceptują wszystko :P

To w ogole sie tego nie oplaca robic, szkoda straconego czasu dokladniej 4H( to takie minimum ) na 50 SM

P.S w 4 h zarobie wiecej w grze i pozniej np. sprzedam yangi na allegro po czym wydam ta kase na IS

1386175744-U112610.png
Opublikowano

W porządku sposób ;) Wszystko co jest darmowe jest opłacalne :> < to chyba logiczne > Dostanę lapka w poniedziałek to przetestuję ten sposób chętnie. Wypowiem się ponownie, gdy dostane SM.

Opublikowano

Osobiście w godzinę najwięcej zdobyłem około 500 pkt robiąc zadania. Pkt idą naprawdę szybko :)

Ps. punkty są przyznawane dopiero po akceptacji przez administrację, ale akceptują wszystko :P

w jakich graach te zadania konkretnie ? bo ja w 1h to max 100pkt mam

Opublikowano

W 4H nie dobijesz do tych 50SM pojebaobao was? Z gier na początek jest dużo pkt ale potem gdy się one tracą to nie ma na czym zarabiać.

Opublikowano

W 4H nie dobijesz do tych 50SM pojebaobao was? Z gier na początek jest dużo pkt ale potem gdy się one tracą to nie ma na czym zarabiać.

nie dobijesz

Poprawka*

Nie dobiję

Znasz sposoby, to w 30 minut można te 1000 punktów bez problemu zdobyć. Trochę więcej chęci i te PSC będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...