Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje adminów do Polskiej gry MMO na bazie Tibii.

Tiger005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Wam zaprezentować grę stworzoną przeze mnie i moich przyjaciół bazującą na Tibii, na której sie wychowaliśmy. www.torania.tk Zapewni Ci grę na najwyższym poziomie. Jak na ten czas, status graczy online utrzymujemy na poziomie 80-120 graczy. Poszukujemy adminów i moderatorów serwera! Każdy ma szanse, wystarczy: zarejestrować się, pograć! Zapraszam jeszcze raz! Pozdrawiam TigeR!

Opublikowano

Nie polecam, zakładam po tym jak bardzo rozpisał się kolega. Zapewne jest to strona działająca w ten sposób, że rejestrujecie się tu tym samym loginem i haslem jak na rl, a ten baran was okrada.

Opublikowano

Nie mam czasu na tworzenie super zajebistych reklam. Kto będzie chętny zagarnięciem admina to go zgarnie... Jak narazie aktualna liczba graczy nam wystarcza więc to nie jest żadna reklama, i nie musi wyglądać olśniewająco. Nie mam 15 lat Synek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...