Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 Super Slim i GTA V Niby "Mało miejsca"

RealMcDeViL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam ps3 super slim (12 GB).

Odpalając GTA V zaczęły się sciągać aktualizacje, no ok. Po jakims czasie wlaczylem GTA a tu komunikat że Potrzeba przynajmniej 273 MB wolnego miejsca, co mnie zaskoczyło gdy sprawdzając w informacjach o systemiemam wolnego jesze 7Gb.

Jakies rady, bo szczerze mówiąc nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić.

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Jedyna rada: Kupić nowy dysk. Gra potrzebuje 2x tyle co normalnie waży = Instalka + Gra , później instalka się usuwa, a ty nie masz tyle miejsca.

Opublikowano

Cześć mam ps3 super slim (12 GB).

Odpalając GTA V zaczęły się sciągać aktualizacje, no ok. Po jakims czasie wlaczylem GTA a tu komunikat że Potrzeba przynajmniej 273 MB wolnego miejsca, co mnie zaskoczyło gdy sprawdzając w informacjach o systemiemam wolnego jesze 7Gb.

Jakies rady, bo szczerze mówiąc nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić.

Sam posiadam tę konsole z dyskiem 12 GB i nie mam problemu. Otóż tak, odinstaluj GTA V (Save'y Ci się nie usuną bo to inna bajka )

I jeżeli nie zamierzasz grać online nie aktualizuj GTA, zanim nie nabędziesz większego dysku. Ja jak nie aktualizuje to mam 700 mb wolnego + fifa zainstalowana...

Myślę, że pomogłem ;)  Wiesz co robić ''+'' ;D

LIKE

LIKE

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...