Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL- "LoadVIPScript"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, używam normalnych skryptów których kiedyś używałem. Standardowe działają, a niestandardowe nie. Ładuje się do gry i po lewej mi pisze "LoadVIPScript bla bla bla..." Pomóżcie , nie używam żadnych skryptów dla VIP'a! Leci naj i like!

Opublikowano

Możesz powiedziec jakich skryptow używasz?

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

bo niektóre skypty są dla darmowe ale mają np lepsze castowanie ze skilli byc moze ty masz cześć dla free a reszta dla vipów

Opublikowano

Mozesz wysłac screena z tym BLA BLA BLA?

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

Opublikowano

Możesz powiedziec jakich skryptow używasz?

Używam skryptów z forum Bot of Legends z zakładki Free Scripts Resitory. Kiedyś również ich używałem i wszystko ładnie działało.

http://botoflegends.com/forum/topic/5548-free-scripts-repository/

Przykład?

http://botoflegends.com/forum/topic/1224-malzahar-wombocombo/

Mozesz wysłac screena z tym BLA BLA BLA?

Był już kiedyś taki temat na forum, nie ma takiej potrzeby. Po prostu pisze "LoadVIPScript......coś tam dalej, co jest nieważne...."

Też tak miałem kupiłem vipa i teraz wszystko normalnie działa

Jak masz głupio gadać to wogóle się nie odzywaj.

Panowie,

dodam jeszcze, że korzystam z wersjii BoL 4.2 z http://botoflegends.com/forum/topic/12564-bol-failed-to-download-fix/ bo w głownej wersji mam wirusa malware jak ściągam, a jak wyłącze antywira i ściągne to zawsze jest failed to download mimo, że korzystam ze sposobu z "%appdata%".

Może to wam pomoże:

http://botoflegends.com/forum/topic/4684-how-do-i-load-vip-scripts/

Tam gościu za komentarz otrzymał lajka, czyli zadziałało.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

red. Pomóżcie no !

Pobierz od nowa BoL'a...

I jak tak bardzo chcesz pomocy to w koncu daj pierdolonego SS, nikt ci nie wyczyta z mysli jak ty piszesz " Bla bla bla "

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@topic

Podpinam się do tematu , rownież skrypty które działały za free nie chodzą np : Cassio by Bilbo , Syndra Hondy Free. Mam podobny błąd proszę o rozwiązanie ;)

Opublikowano

Nie mogę używac BoL'a tego głównego tylko jakieś inne wersje np 4.2 bo mi się wyśiwetla na aktualnym downloadzie Failed to download dwa razy i nie ma bata, żeby jakiekolwiek sposoby pomogły, żadne appdaty nic kompletnie nwm czemu :( Pomózcie prosze...

Pobierz od nowa BoL'a...

I jak tak bardzo chcesz pomocy to w koncu daj pierdolonego SS, nikt ci nie wyczyta z mysli jak ty piszesz " Bla bla bla "

Nie moge zrobić ss'a, mam jakiś błąd jak orbie to wtedy jest ss pulpitu :D

Opublikowano

Ustaw na borderless (bez krawędzi) lub okienkowo, zrób ss'a i wróć do pełnego ekranu. A to, że używasz jakiegoś gównianego bola 4.2 (pewnie jeszcze z wirusami i trojanami) i nie chce ci się naprawić Failed to download, to już nie nasza wina. Gdybyś spędził 5 minut na forum BoLa znalazłbyś pierdyliard sposobów na naprawienie w.w. błędu.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Ustaw na borderless (bez krawędzi) lub okienkowo, zrób ss'a i wróć do pełnego ekranu. A to, że używasz jakiegoś gównianego bola 4.2 (pewnie jeszcze z wirusami i trojanami) i nie chce ci się naprawić Failed to download, to już nie nasza wina. Gdybyś spędził 5 minut na forum BoLa znalazłbyś pierdyliard sposobów na naprawienie w.w. błędu.

Słuchaj, jak masz pomóc to bez takich "to nie nasza wina" i jak nie rozumiesz to nie mów. Failed to download mam na tym bolu którego można ściągnąc bezpośrednio z botoflegends.com za pomocą "Take me the download". A używam 4.2 od jakiegoś gracza, dlatego że tam tego problemu nie mam, natomiast mam LoadVIPScript. BoL'a używam ponad rok i wiem jak naprawić failed to download i nie jestem newbie typem, który się na tym programie nie zna.Nie siedziałem 5 minut ale 5 godzin i mi nie pomagają sposoby więc sie zamknij jak nie wiesz i nie pisz, jak masz hejtować. Apropo wirusów to pół miesiąca temu głowny download miał grożnego Malware, więc również od takiego komentarzu się wstrzymaj

Pobierz od nowa BoL'a...

http://imageshack.com/a/img841/2149/nlp7.png

Opublikowano

Idź kup vipa na 1 dzień lub na miesiąc i zobaczymy czy zadziała 

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

Opublikowano

Idź kup vipa na 1 dzień lub na miesiąc i zobaczymy czy zadziała 

Nie chce kupować vipa, ja sądze że tą paczke modyfikował gościu z VIP i stąd takie coś, natomiast nie moge sobie poradzić z otworzeniem bola tego ze strony głownej. Mam failed to download. Wykorzystałem sposób z %appdata%, zamknąłem antywirusa, otwieram jako administrator .... i dalej faield to download

Opublikowano

Paczka 4.2 bola z fixem na download byla modyfikowana przez goscia z vipem ale wszystko dziala na free. Calkiem mozliwe ze dany skrypt jest w czesci dla free gorsza wersja i wersja rozszerzona i to moze byc przyczyna tego nie jestwm pewny. Kup na 1dzien vipa to 6zl okolo

x

Opublikowano

Czy autor tego tematu jest aż tak monstrualnie, absurdalnie tępy?
Zrób k***a screenshota tego błędu, albo napisz DOKŁADNIE co ci tam pisze...
Dyche stawiam, że w tym "bla, bla bla" jest rozwiązanie problemu.

Opublikowano

Czy autor tego tematu jest aż tak monstrualnie, absurdalnie tępy?

Zrób k***a screenshota tego błędu, albo napisz DOKŁADNIE co ci tam pisze...

Dyche stawiam, że w tym "bla, bla bla" jest rozwiązanie problemu.

Specjalnie dla Ciebie:

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

po 1 spróbuj sciagnąć to 

http://botoflegends.com/forum/topic/10193-100-working-bol-install-libs-included-updated-june-2014/

jeśli dalej nie bedzie działać zrób tak wejdz w start win 7 napisz  w wyszukiwarce startu :P %appdata% lub w "programie" uruchom nastepnie usuń folder z bolem i utworz nowy o nazwie BoL

jeśli nadal nie działa  to napisz pomyślimy 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...