Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting z możliwością testów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest jakiś hosting który pozwala na utworzenie darmowego serwera testowego na jakiś tydzień+ ?
ew. jak najtańszy hosting na którym można testować autorskie pluginy. 

Opublikowano

Na fiberhost.pl możesz mieć serwer testowy na 2h ale był jakiś hosting z 24h testowym serwerem czy coś takiego. Potwierdzone Bezpłatny test 24h pakietu 512MB RAM lub 1GB RAM na lvlup.pro

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Witam, jest jakiś hosting który pozwala na utworzenie darmowego serwera testowego na jakiś tydzień+ ?

ew. jak najtańszy hosting na którym można testować autorskie pluginy. 

mi na fiberhost dali 30 dni pisałem na BOK tylko opisz im bardziej co chcesz a nie w stylu "siemka chce serwer testowy na 30 dni :D "

Opublikowano

Na 12 godzin masz testy na Pukawka.pl, a jak napiszesz do nich na bok, to spokojnie 7 albo 14 dni

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Kup sobie najlepiej w FiberHOST ofertę CHEST.

Bardzo tanio, z tego co pamiętam około 7 PLN, a masz dostęp do Bukkita, wszystko jest. :-)

Darmowych, sensownych hostingów z pełnym dostępem do serwera nie ma i nie będzie.

Pozdrawiam.

Nowicjusz
Opublikowano

Kup sobie najlepiej w FiberHOST ofertę CHEST.

Bardzo tanio, z tego co pamiętam około 7 PLN, a masz dostęp do Bukkita, wszystko jest. :-)

Darmowych, sensownych hostingów z pełnym dostępem do serwera nie ma i nie będzie.

Pozdrawiam.

Koszt CHEST to 5.40 miesięcznie / SMS za 11.07

Sprawdź fiberhost.pl bardzo dobry hosting. 

Opublikowano

Polecam sprawdzić lvlup.pro miałem i mam serwery i wszystko gra.

Serwer testowy (512/1024mb) możesz mieć na 24h.

A najtańszy zwykły serwer 512mb możesz mieć za 2zł/7dni lub za 6.80zł/30dni, później tylko droższe ale wiadomo lepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...