Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa PVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnimi czasy korci mnie żeby kupić pre-paida i zacząć grać :> Nigdy nie grałem w pvp i chciałbym spróbować. Problem jest tu, że mój monk jest trochę lipny, mówiąc wprost nie podoba mi się. Jak to wygląda w pvp i jaka klasa najlepiej sobie radzi/najłatwiej ją ogarnąć. Czy jak mam postać w ally na burning legion pvp to mogę zrobić postać w hordzie na tym samym realmie? No i jak ma być z tymi racialami na wod'zie? Mają być usunięte?

Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Odpowiedź może nie jest szybka, ale przynajmniej w dniu w którym stworzyłeś temat :) W PvP lubię rogala i disco priesta. Możesz mieć postać w ally i hordzie na tym samym realmie. Raciale mają wypaść na WoDzie. Jeżeli chcesz pograć w hordzie na Burning Legion to napisz pw. Coś się zorganizuje ;-)

Opublikowano (edytowane)

Odpowiedź może nie jest szybka, ale przynajmniej w dniu w którym stworzyłeś temat :) W PvP lubię rogala i disco priesta. Możesz mieć postać w ally i hordzie na tym samym realmie. Raciale mają wypaść na WoDzie. Jeżeli chcesz pograć w hordzie na Burning Legion to napisz pw. Coś się zorganizuje ;-)

Do mnie prej nie przemawia po tych tabelkach dpsu na noxxic.  :D Rogal to dla mnie czarna magia, nigdy nim nie grałem i nie zamierzałem. Klasy z których miałbym wybierać to: lock,shaman, pala. To raczej są wszystkie możliwości. Napisz mi proszę coś o tym shamanie bo ja zawsze jak wybieram klasę to go biorę pod uwagę bo wydaje mi się fajny ale i tak nigdy go nie robię. Chętnie zagrałbym jakąś hybrydą no ale druid'a jakoś grałem nim na cata privie do 85 i mnie to nie kręciło. Co do paladyna to on jest bardzo fajny tylko mnie dobija jego heal spec... na cataclysmie nie mogłem go ogarnąć bo miał same one target casty, 1 aoe i koniec. Ale z drugiej strony to w pve wolę huntera i co tu zrobić? Trochę zakręcona sytuacja xD

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Co do raciali to zapraszam do przeczytania:

To jest ukryta treść, proszę

+ jeszcze na wowheadzie coś było, ale z tego co widzę to się niczym nie różnią. Oczywiście wszystko może być jeszcze zmienione, ale taki ogólny podgląd jest.

Co do klas do pvp, hmmmmm tak na prawdę każdą klasą można grać, natomiast tą "najłatwiejszą" i "najsilniejszą" to z pewnością będzie warrior i monk. To jest totalny rozpierdol.

Taki mały dowód co do warriora (patrz na to z przymrużeniem oka ;))

Opublikowano (edytowane)

Co do raciali to zapraszam do przeczytania:

+ jeszcze na wowheadzie coś było, ale z tego co widzę to się niczym nie różnią. Oczywiście wszystko może być jeszcze zmienione, ale taki ogólny podgląd jest.

Co do klas do pvp, hmmmmm tak na prawdę każdą klasą można grać, natomiast tą "najłatwiejszą" i "najsilniejszą" to z pewnością będzie warrior i monk. To jest totalny rozpierdol.

Taki mały dowód co do warriora (patrz na to z przymrużeniem oka ;))

Ja już mam monka 90lvl i obecnie to muszę nim dokończyć jeszcze ostatnią część SoO. PvE trochę mi się znudziło i chciałem się pobawić w pvp. Wcześniej na privach grałem trochę huntem no ale troszkę nudo mi się nim grało. Co powiesz o palladynie? Edit: Jaką rasą on gra?

Edytowane przez Mr.Cukier

Opublikowano

Paladyn? Całkiem ok, nie jest ani najlepszy, ani najgorszy. Mówię o paladynie retri ofc. Rasy dla palasa to: human, dwarf, draenei (ally), blood elf i taureni (horda). :P

Jeżeli chodzi o healera to też dobrze się sprawuje, ale myślę, że taki resto dudu albo shamek będą lepsi.

Opublikowano

No dobrze, a co o shamanie?

Opublikowano

No dobrze, a co o shamanie?

Heh, jakby to ująć.. no dobry jest, i resto i ele i enh, szczerze mówiąc dużej styczności z shammanem nie miałem, ale na pewno "pierdolnięcie" jest.

Nie ma co się zastanawiać, każda klasa nadaje się do PVP, po prostu zacznij grać tym czym chcesz i tym co najbardziej Ci się podoba. ;)

Opublikowano

Heh, jakby to ująć.. no dobry jest, i resto i ele i enh, szczerze mówiąc dużej styczności z shammanem nie miałem, ale na pewno "pierdolnięcie" jest.

Nie ma co się zastanawiać, każda klasa nadaje się do PVP, po prostu zacznij grać tym czym chcesz i tym co najbardziej Ci się podoba. ;)

Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...