Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEWS]E3 2014: GTA V oficjalnie na PC, PS4 i XOne!

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9683714027300371138521.png

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie pewnie wielu z Was już o tym wie że Grand theft auto zostało zapowiedziane oficjalnie na targach E3 na PC.PS4,XOne.Nie byłoby dużej przesady w stwierdzeniu, że na konferencji Sony było wszystko, skoro nawet GTA V w nowych wersjach się tam zmieściło.

Grand Theft Auto V zadebiutuje na konsolach nowej generacji oraz komputerach osobistych! Bestsellerowa produkcja Rockstara najpierw została ogłoszona na PS4 na konferencji Sony (poinformowano tam również, że pojawi się opcja przeniesienia na nową konsolę japońskiego giganta postępów i postaci z wydań na PS3 i Xboksa 360). Wkrótce potem "Gwiazdy Rocka" potwierdziły, że ich gangsterski tytuł zawita również na dwie inne platformy, których właściciele z wytęsknieniem wypatrują jego ogłoszenia: Xboksa One i PC.

Nowe wersje GTA V promuje poniższy zwiastun. Wtorkowy poranek nie jest może najlepszą porą na otwieranie szampanów, ale jeśli czujecie, że jest to w tej sytuacji niezbędne, cóż możemy na to poradzić...

Co Wy o tym sądzicie kochani, bo mnie to jakoś nie obchodzi, bo swoje GTA V kupiłem w dniu premiery na X360, ale fajnie że i wy na swoich komputerach czy konsolach nowej generacji będziecie mogli pograć w GTA V.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Według mnie jest za kolorowo. 

Co wy o tym sądzicie kochani, bo mnie to jakoś nie obchodzi, bo swoje gta v kupiłem w dniu premiery na x360, ale fajnie że i wy na swoich komputerach czy konsolach nowej generacji będziecie mogli pograć w GTA V.

Brak przecinków.

Nazwy własne piszemy wielkimi literami.

Zwroty grzecznościowe również wypada pisać wielkimi literami.

PS Jak to zdanie w ogóle brzmi?

Opublikowano

Wtorkowy poranek nie jest może najlepszą porą na otwieranie szampanów, ale jeśli czujecie, że jest to w tej sytuacji niezbędne, cóż możemy na to poradzić...

Jak to wtorkowy? Skopiowane? Bez źródła?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

1. Piszcie własne teksty, a nie skopiowane i pozmieniane z gram.pl..

2. Nitro: Dlaczego wtorkowy? Ponieważ wtedy Rockstar ogłosił wydanie GTA V na next-geny i PC.

3. Jak macie takie newsy pisać z opóźnieniem prawie jednego tygodnia i nawet nie swój tekst to w ogóle za to się nie zabierajcie. Każdy kto chciał zapoznał się z tym eventem to już to zrobił we wtorek lub w środę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...