Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Ja być zielony.

eeQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem w sporo gier, lolek już mi się nudzi i chciałem pograć sobie w MC. Pobrałem sobie jakieś no-premium, chyba tak się na to mówi.

Wersja tego to 1.7.5, i chodzi o to że widziałem te oto zdjęcie http://www.gry-online.pl/galeria/html/wiadomosci/bigphotos/preview/606042515.jpg

I chciałbym mieć dokładnie to samo, ale nie wiem jak to zrobić, mógłby ktoś na PW pomóc mi z tym. Z góry dzięki.

Opublikowano

Aby mieć coś takiego wygeneruj sobie nowy świat używając tego seeda: -2864765711115301749

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Wpisujesz tylko ten kod podczas generowania nowej mapki ;-;

SinglePlayer -->NowySwiat --->Więcej opcji swiata ---->ziarno do generatora swiata

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

A ja osobiście odradzam tego launchera.

Zyczu zawiera keyloggera (groźny wirus), jest bardzo zmulony oraz autor chce jedynie robić hajs na graczach.

Polecam SpeedLauncher.

Kliknij w moją sygnaturę ;)

Opublikowano

Dzięki wielkie ;) a znalazłem coś takiego jak minecraft by zyczu, polacasz go? :)

Jeżeli chodzi o launcher, to tylko i wyłącznie KeiNett Launcher, bardzo szybko się odpala, prosty w obsłudze.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zyczu zawiera keyloggera (groźny wirus), jest bardzo zmulony oraz autor chce jedynie robić hajs na graczach.

Polecam SpeedLauncher.

Masz dowody że w Życzu znajduje się kaylogger? Pomyśl sobie co by się stało już dawno z autorem jakby był w nim wirus...

Osobiście mam Premium, jednak polecam Życzu ze względu swojej prostoty w obsłudze! :)

Tak czy inaczej ten screen co dałeś to wioska Villager, generuje się losowo na świecie na biomach zwykłych jak i pustynnych.

Można też wpisać seed i wygenerować się blisko tej wioski bez jej szukania... jednak co to za zabawa gdy się nie eksplorując świata? :D

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Masz dowody że w Życzu znajduje się kaylogger? Pomyśl sobie co by się stało już dawno z autorem jakby był w nim wirus...

Osobiście mam Premium, jednak polecam Życzu ze względu swojej prostoty w obsłudze! :)

Tak czy inaczej ten screen co dałeś to wioska Villager, generuje się losowo na świecie na biomach zwykłych jak i pustynnych.

Można też wpisać seed i wygenerować się blisko tej wioski bez jej szukania... jednak co to za zabawa gdy się nie eksplorując świata? :D

nie chodzi mi o wioske ale o grafike ;)

Opublikowano

Jezeli chodzi Ci o grafike, to wgraj shadery, jednak są one bardzo sasobożerne. ;-)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam SpeedLauncher.

keylogger powiadasz ? jakies dowody? nie ? to spierdalaj

jakies shadery zainstaluj 

Opublikowano

Polecam SpeedLauncher.

Wypierdalaj szczerze :) wmawiasz wszystkim że zyczu ma keyloggera a sam tworzysz jakieś jebane gówno "speed launcher" wypierdalaj z tego działu.

Btw zyczu to prosty launcher z modami polecam go sam używam.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Wypierdalaj szczerze :) wmawiasz wszystkim że zyczu ma keyloggera a sam tworzysz jakieś jebane gówno "speed launcher" wypierdalaj z tego działu.

Btw zyczu to prosty launcher z modami polecam go sam używam.

keylogger powiadasz ? jakies dowody? nie ? to spierdalaj

Proszę bardzo: https://www.virustotal.com/pl/file/fd13ea4d8e4b7868aa52955002a791555f699fa29bafbd084cb75fd4bbc69ed8/analysis/

Jedna klasa w zyczu zapisuje każdy klawisz który naciśniesz oraz te informacje wysyła na zewnętrzny serwer.

Tej metody używa się w keyloggerach do wyławiania haseł do kont bankowych, serwisów społecznościowych, czy nawet kont minecraft lub innych gier.

Naprawdę stanowczo odradzam tego launchera, autor chce jedynie na was zarobić.

Opublikowano

Proszę bardzo: https://www.virustotal.com/pl/file/fd13ea4d8e4b7868aa52955002a791555f699fa29bafbd084cb75fd4bbc69ed8/analysis/

Jedna klasa w zyczu zapisuje każdy klawisz który naciśniesz oraz te informacje wysyła na zewnętrzny serwer.

Tej metody używa się w keyloggerach do wyławiania haseł do kont bankowych, serwisów społecznościowych, czy nawet kont minecraft lub innych gier.

Dziwne jest to że tak dużo o tym wiesz... sam bym nie ufał twojemu launcherowi...

Przy okazji pofatygowałem się i zrobiłem skan pobierając Zyczu, oto rezultat:

https://www.virustotal.com/pl/file/dc1f5e79ecadfcee517e1cd6fd69fff9e90593952a2920c6ae5caa6ca9a18e1d/analysis/1402776252/

//Nie mam zamiaru obrywać za konwersację która jest nie na miejscu, dlatego zakończam z tobą rozmowę! :3

1367996595-U582588.png

Opublikowano

moj wynik zycza 

https://www.virustotal.com/pl/file/dc1f5e79ecadfcee517e1cd6fd69fff9e90593952a2920c6ae5caa6ca9a18e1d/analysis/1402785196/

a to wynik twojego pseudo lanczera 

https://www.virustotal.com/pl/file/f61cea37ac605cf978acf5c0efd01350a6199856830f7ff089f407f6464eda68/analysis/1402785181/

Opublikowano

Nie zapominaj że skanujesz rozszerzenia JAR oraz EXE. Java posiada inny język programowania i rodzaj kompilacji więc śmiało można pisać wirusy czy keylogery. A w takim VB czy C++ zwykła modyfikacja rejestru już skutkuje alarmem w antywirusie a tym bardziej na virustotal. Osobiście nie polecam Zyczu, launcher chodzi wolno ze względu na reklamy które się w nim wyświetlają.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...