Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurf - pytanie

Susanno3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko witam w moim pokoju dzisiaj przedstawie wam coś.

Od plejsmentów chciałem golda a że dostałem S1 to myślę na wbiciu Broze 5 0 lp.

W sumie od Silverów za dużo wymagam i dlatego chce lose bo nie potrafia to co wyższy poziom.

1.Ile gier muszę zagrać aby z S1 spaść do B5 ?

2. Czy uzyskam frajdę z gry? (bronze) bo troszkę mi się nie chce grać TRY HARD'ować.

3. Na pewno zepsuję innym bobom grę. Czy to wspaniały pomysł?

4. Bez obaw wbije tam pod koniec s4 golda na skina i postać. Jaką postać polecacie aby spadać :D

5. Jakie błędy popełniać aby spaść ? ( i nie dostać banicji Kappa)

Pozdrawiam szanownych Panów i Pań i liczę na Ciepłe słowa otuchy.

o kurczę 3 rano xD

Opublikowano

1.Ile gier muszę zagrać aby z S1 spaść do B5 ?

2. Czy uzyskam frajdę z gry? (bronze) bo troszkę mi się nie chce grać TRY HARD'ować.

3. Na pewno zepsuję innym bobom grę. Czy to wspaniały pomysł?

4. Bez obaw wbije tam pod koniec s4 golda na skina i postać. Jaką postać polecacie aby spadać :D

5. Jakie błędy popełniać aby spaść ? ( i nie dostać banicji Kappa)

1. Duuuużo, pewnie z 200/300 dla mnie o starta czasu, szybciej wyexpisz 30 i zrobisz w placementach 0/10 i dostaniesz B5 :)

2. Frajdy nie będziesz mieć bo najpierw musisz tam spaść. Jak napisałem wyżej lepiej na nowo lvl'ować lub pozyskać jakieś konto z brązem, tak jak ja zrobiłem.

3. Niszczysz innym rankedy, później przyjdzie pora na Ciebie i Ty będziesz spamować/płakać że przegrywasz przez trolle/idiotów.

4. Każdą postacią można spadać. Najlepiej grają taką którą na pewno nie zagrasz później żeby nie psuć win rate.

5. Przegrywać linię tak o 2/3 kille na początek, dawać się pushować, próbować roamować i padać podczas roamu.

Szczerze? Nie polecam Ty tracisz czas żeby spaść, inni nerwy.

Opublikowano

1. Duuuużo, pewnie z 200/300 dla mnie o starta czasu, szybciej wyexpisz 30 i zrobisz w placementach 0/10 i dostaniesz B5 :)

2. Frajdy nie będziesz mieć bo najpierw musisz tam spaść. Jak napisałem wyżej lepiej na nowo lvl'ować lub pozyskać jakieś konto z brązem, tak jak ja zrobiłem.

3. Niszczysz innym rankedy, później przyjdzie pora na Ciebie i Ty będziesz spamować/płakać że przegrywasz przez trolle/idiotów.

4. Każdą postacią można spadać. Najlepiej grają taką którą na pewno nie zagrasz później żeby nie psuć win rate.

5. Przegrywać linię tak o 2/3 kille na początek, dawać się pushować, próbować roamować i padać podczas roamu.

Szczerze? Nie polecam Ty tracisz czas żeby spaść, inni nerwy.

Niech gra Teeto jako ward chansub-phantoml0rd-emoticon-78f95649591

Dla mnie pomysl spoko - lv 30 wbij na boostach (czasowe, wygrane) po ~350-400 XP; 20 lv wbijesz nawet w weekend jak przysiadziesz emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28

518831445005751729602.png

Opublikowano

Najlepiej bierz taką postać, która nawet jak przypadkiem złapie killa albo dwa to i tak nie wykeruje, typu heimer

Ps jestem trochę nie w temacie bo dopiero wróciłem do gry, co to jest 'kappa'?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Wystarczy, że będziesz trollował. Idź Poppy z teleportem i odrodzeniem :P

Najlepiej bierz taką postać, która nawet jak przypadkiem złapie killa albo dwa to i tak nie wykeruje, typu heimer

Ps jestem trochę nie w temacie bo dopiero wróciłem do gry, co to jest 'kappa'?

Jest to taka zabawna emotka na Twitchu sugerująca ironię, sarkazm (?). Taki trollface :P

2169924-kappa.png

Opublikowano

Uwierz bardzo szybko tam spaść, najlepiej zabieraj innym linie to wtedy oni będą trollować i ty nie dostaniesz bana :P

Opublikowano

Kappa to Kappa

@topic polecam kupić 30lvl/nabić, nie ma sensu spadać bo potem ludzie w brązie wyzywają rito, że mają bobów w teamie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...