Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nikt nie może wejść na mój serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc zalozylem serwer hamachi na plikach by sasori chciałem aby pograli ze mna koledzy wiec do serverinfo(w rootach dalem swoje ip z normalna koncowka spakowalem) w launcherze tak samo zmienilem na swoje ip dalem kolegą i nikt nie moze wbic bo albo blad albo ciagle logowanie, ponadto w portmapie port 11002 jest na czerwowno(próbowałem zmienić przez file zille w configu na inny port ale po zmiane nawet ja sie zalogowac nie moge).
TAK MAMY WYŁĄCZONĄ ZAPORE.

Opublikowano

jezeli chcesz zeby oni polaczyli sie, musisz wpisac dla nich, zwykle ip, bez koncowki 100, w portmapie ma byc z koncowka 100, sprawdz moze zle uzupelniles dane o portach

Opublikowano

jezeli chcesz zeby oni polaczyli sie, musisz wpisac dla nich, zwykle ip, bez koncowki 100, w portmapie ma byc z koncowka 100, sprawdz moze zle uzupelniles dane o portach

Mam dobrze zrobione.

Wyłącz GG/Skype/Antywirusa/Firewalla z tego co kojarzę na hamachi blokowały ten port.

Wszystko jest wyłączone.

Niech koledzy wraz z tobą wyłączą zapore.

Mają wyłączone ale to nie wyjasnia tez tego ze port 11002 jest na czerwono.

@@Edit

Teraz wywala kolegów z ekranu wyboru postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...